Интимно

Предимства на срещите със самотна майка

Защо да изберете връзка със сингъл майка?

11.08.2014г. / 16 51ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Много мъже избягват самотните майки, защото не искат да имат допълнителни проблеми. Да си самотна майка обаче си има и своите предимства. За съжаление, много мъже не могат да ги видят, защото се доверяват на остарели и изтъркани заблуди за самотните майки, например че непременно търсят баща за децата си. Всъщност, невинаги е така!

Кои са най-страхотните причини да се срещате със самотна майка?

По малко драма

Ако и двамата сте преживели развод знаете колко драматичен е този момент, както и моментите, които го предхождат. Никой не иска да преминава отново през това. Пък и ако само се срещате, нямате какво да делите все още, бюджетът ви е неприкосновен, пък и сте склонни да си държите по-малко сметка. 

Страхотен секс

Ако се срещате със самотна майка, вероятно вие и тя сте в периода около 40-те, което означава, че сте в разцвета на силите си. Сексът е страхотен, защото вече сте достатъчно зрели, за да знаете какво искате, а хормоните правят усещанията още по-невероятни. 

Свързани статии

Никакъв биологичен часовник не тиктака

През цялото това време сте слушали как наближавате 30, как е добре да се задомите и да имате деца. Най-накрая правите тази крачка и се оказва, че е била грешка. Но следващият избор винаги е по-осъзнат.

Хубавото при самотните майки е, че те вече са отчели своя биологичен дълг – дарили са живот, отгледали са дете и вече могат на спокойствие да се отдадат на любовта, без тя да е натоварена от проблеми в миналото. 

Самотните майки са едни от най-силните жени

Ако искате оправна и зряла жена, която може да разчита сама на себе си, самотната майка е жената за вас. Те са свикнали да бъдат силни и да се справят с трудностите сами. Ако търсите жена, която да уважава себе си, жена с чест и достойнство, определено изберете сингъл майка. 

Няма игрички, няма потайности

При самотните майки рядко ще забележите позьорство и изкуствено поведение. При младите госпожици се наблюдава известно фалшиво поведение, което е напълно нормално. В младите години жените, пък и мъжете, са склонни да играят роли, да се доверяват на митове и предразсъдъци по отношение на връзките и срещите. При зрелите жени този момент е отминал. 

Ако изберете да се срещате със самотна майка – очаквайте искрена комуникация, честност и отдаденост. 

Коментирай