Интимно

Емоционални знаци, че половинката ви изневерява

Как да разчетете сигналите?

07.09.2014г. / 15 35ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Знаците, че половинката ви изневерява могат да са много. Обикновено скандалите, неразбирателствата, угасването на чувствата или просто похотта са причина за стигане до тази обидна крачка от страна на единия партньор.

Ще се спрем на емоционалните знаци, които биха ви подсказали, че той ви изневерява. Ако забележите няколко от тях в половинката си, това може да е сигнал за тревога!

1. Половинката ви някак необичайно е започнал да обръща много внимание на нуждите ви. Нетипично е за него да ви обгрижва, а сега го прави. Тази реакция вероятно е израз на чувство за вина, на което трябва да обърнете внимание.

2. Друг сигнал за вина е ако той започне да ви засипва с подаръци без повод, уж защото ви обича и се е сетил за вас, когато е видял красивата гривна, например.

3. Половинката ви започва да се кара все по-често с вас. За най-малкото нещо избухва и започва да ви обяснява колко не сте прави, да критикува навиците и нагласите ви, практики и всякакви подобни неща, които преди не са били обект на нападки от негова страна.

4. Започва да ви заплашва все по-често с раздяла, когато се скарате. Ако мъжът ви все споменава приключване на връзката по време на спор, който дори не е особено сериозен, това е сигнал, че той все по-често мисли за това как да прекрати отношенията ви.

5. Човекът до вас започва да става все по-мрачен и без настроение. Престава да общува с вас, да се интересува как е минал денят ви.

6. Странно, но започва да слуша друг стил музика. Забелязвате, че изведнъж е заменил общо любимия ви рок с кънтри. Питате го, а той ви дава глуповат отговор.

7. Усещате, че партньорът ви е изгубил самочувствието си в тази връзка. Несигурен е и някак индивидуалността му започва да се обезличава, заедно с отношенията ви.

Свързани статии

8. Той започва да ви критикува за неща, които преди дори не е забелязвал или още по-лошо – намирал е за привлекателни.

9. Спрял е да ви прави комплименти за външния вид.

10. Когато сте наоколо, половинката ви започва да затваря вратите, особено ако говори по телефона.

11. Не показва интерес в интимните ви отношения.

12. Спрял е да ви казва, че ви обича.

13. Предпочита да чете книга или да гледа телевизия, отколкото да прави секс с вас.

14. Партньорът ви е започнал да говори за проблемите на „една приятелка“, „една колежка“ или „приятел“ в мъжки род. Ако темите му все се въртят около този „приятел“, накрая може да се окаже, че е защото ви изневерява с „него“.

15. Мъжът ви става все по-емоционално отвлечен от общите ви теми и занимания. Не се интересува от обсъждане на личния ви живот и нещата, които правите заедно.

16. Изразява все по-рядко мнението си за възпитанието на децата. Обръща им по-малко внимание и то най-вече ако вие сте наоколо.

Коментирай
2 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne mi e za prav put - govoria za v rabota . a v li4en plan , Boiko ne e takuv muj i 4ovek ! Tam ne davam duma da se obeli za takiva temi .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар