Интимно

Защо мъжете си падат по кучки?

Те са добри в леглото, даже много добри

28.09.2014г. / 16 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Понякога са груби, егоистични, но винаги изглеждат добре поддържани. Всеки техен жест е преценен добре, умеят да говорят само с поглед и понякога изглеждат твърде властни. Жените, наричани Кучки!

Жените от мъжките фантазии, които са безсрамно агресивни в леглото, тези, които никога не се спират пред нищо, за да получат това, което желаят. Защо мъжете ги харесват? Вижте няколко добри причини.

Тези жени отстояват независимостта си

Те нямат нужда от мъж, за да бъдат изведени на скъп ресторант, да заминат на екзотична почивка или да направят поредния шопинг тур, защото са финансово независими. И не, не бъркайте кучките с евтино струващите мацки. Те почти винаги заемат висока позиция в служебната йерархия.

Не са леснодостъпни

Кучките знаят как да флиртуват. За тях флиртът е много по-важен от самия секс, затова и тази игра на гоненица с обекта на тяхното желание им допада толкова много. От друга страна мъжете обичат да преследват, да са ловци, а фактът че плячката може да се измъкне в последния момент прави кучките още по-интересни.

Те са добри в леглото, даже много добри

Кучката е невероятна любовница. Тя изпитва всеки детайл. Никога не бърза, умее да предразположи партньора си, знае къде и как да го докосва, отделя достатъчно време на ласките и любовната игра и не се срамува да каже какво харесва в секса. Тя е готова да бъде част от мъжките еротични фантазии. Освен това тя има добри познания за тантрическия секс, както и за други техники, които подобряват сексуалния живот.

Обича да влиза в различни образи и ролеви секс игри, а след края на секса не търси близост с партньора си, както правят повечето жени. Рядко е склонна да остане да пренощува при своя любовник, което несъмнено оставя усещане в мъжете за прелъстени изоставени.

Те са умни

Когато споменем думата „кучка“, задължително си представяме глупава сладурана, която що годе става секс, но само толкова. Не подценявайте кучките! Голяма част от тях са интелигентни, с богата обща култура, разнообразни интереси, хобита и т. н.

Това разбира се прави комуникацията с тях още по-интересна и вълнуваща за мъжете.

Свързани статии

Рядко могат да бъдат само с един мъж

Това може би е най-слабата им страна. Кучките рядко имат продължителни връзки. Често запленени от техния чар мъже остават разочаровани, защото знаят, че не могат да ги имат на 100%.

Един мъж винаги иска да бъде победител, да бъде единствен за една жена, но при кучката това няма как да се случи, освен ако не сте решили да жертвате всичко, за да я имате.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
М ( преди 9 години )
Тази писаница,ме убеди,че съм ***.Гордея се!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Деси ( преди 9 години )
Статията е абсолютна истина. Но си има начини да си в дълга връзка и то дори без да изневеряваш - мъжът ми е много толерантен към ухажванията на другите мъже, а аз от своя страна оценявам високо тази му черта :) А ухажорите просто поддържат сексуалния ми апетит :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
Trojka Ahilowa ( преди 9 години )
Никоя *** не сика сериозна връзка, дете може и без мъж, а секс - поне до 50, щом имаме много пари : )))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 10 rate down comment
Мъж ( преди 9 години )
И докато се правела на *** станала на 35 и оревава орталъка със себеподобните си чучела че няма мъже. Щото никой не ще *** на 35 освен за еднократно забавление. Мъжете чукат *** но не градят сериозна връзка с тях
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 1 rate down comment
Чворестия Джо ( преди 9 години )
Аз пък си падам по срамежливи девойчета с пищни форми
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
добра статия, писана от жена. e, така са жените с властни вагини.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 4 rate down comment
анонимен ( преди 9 години )
Истината е, че мъжете не си падат по ***. Отглеждайте си ги вие в двора.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
samo za baba ti iaga ni6to ne sa kazali ...vse me propuskat .taka da ne moga da se orientiram
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
sharan ( преди 9 години )
Много точно е описана ***. Тук не става въпрос за Истинската жена, тя не би постъпвала така. Затова и статията е коя жена и каква трябва да е жената , за да е ***. Да и да не се бърка с "кифлата".
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 5 rate down comment
Toto Cutunio ( преди 9 години )
Пълни глупости са това. Поечето мъже не харесват такива жени в реалността, дори да са си фантазирали. В крайна сметка всеки мъж мечтае за свестна, добра, грижовна жена когато става дума за съждаване на семейство. Кучките са за лузери основно, лапнишарани дето да им угаждат на прищявките, а околните да му се подиграват на наивността. Само недоразвит мъж-пубертет може да се възхищава ан една ***. Истинската жена НЕ е ***, избийте си го от главата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар