Интимно

Типове гаджета, с които се срещаме през 20-те си години

Кой не е попадал на такова гадже?!

30.09.2014г. / 17 10ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

През живота си преминаваме през най-различни връзки в търсене на най-подходящия. Това дълго търсене започва още от 20-те години и в този бурен период често сменяме поне няколко партньора.

Повечето ще открият поне един типаж в изредените по-долу, с които в младите си години е имал връзка.

„Чувствителният зубър“

Той може да е съученик от гимназията или пък служител в пощата, но винаги ви гледа с най-милия поглед, на който е способен, смутено се усмихва и ви обсипва с цветя на всяка среща.

„Малко по-възрастният“

Кой не е имал такъв опит в ранните си години? Младите и неопитни момичета често се заглеждат по по-възрастни мъже или пък имат връзка с някой, който може да ги научи на нещо ново.

Ако сте били на 20, а той на около 35, това е нещо повече от нормално. Много жени са преминали през такъв опит в живота си. Понякога той се оказва доста успешен.

„Добрият на хартия“

Имали ли сте гадже, което е просто перфектно за съпруг? Казвате си: „Гледай ти! Как уцелих десетката още от самото начало!“. Но после се оказва, че въпреки красивия му външен вид, чувството за хумор, почтителността му към родителите ви и всички положителни качества, той просто спира да ви интересува.


Може би е прекалено перфектен.

 

„Лепката“

Има мъже, а и жени, които смятат, че двойката трябва да бъде нонстоп заедно във всяко начинание, събитие, ангажимент. Той се появява с вас навсякъде по семейни събирания, на разходки в парка, на кино, на ресторант, на кафе с приятелките ви. Няма по-досаден тип гадже от този!

Свързани статии

„Играчът“

В тези млади години няма как да не сте попадали на някой бройкач, който попълва колекцията си от млади мацки.

„Вечно липсващият“

Този тип гаджета са противоположността на лепките, които вечно са наоколо и няма отърваване от тях. Вечно липсващите винаги имат обяснение и извинение за отсъствието си. Те намират начин да не се запознаят с родителите ви, с приятелите ви и отсъстват от всякакви важни за вас мероприятия.

Да не говорим, че не можете и да разчитате на тях за морална подкрепа, когато това е нужно.

„Типът, който ви провъзгласява за годеница и своя любима след втората ви среща“

Този тип мъже е „любим“ на много жени. Ние много „обичаме“ някой да ни определи като свое притежание още от самото начало. Да не говорим колко „обичаме“ да се „влюбват истински“ в нас от втората среща!

Всички сме бягали от този тип гаджета, но поне ни е било за урок!

Коментирай