В любовта, мъжете и жените имат хиляди въпроси, които биха искали да зададат на противоположния пол.

Дамите сякаш са по-прями и нищо не би им попречило да попитат това, което ги вълнува. Но ето няколко въпроса, на които мъжете биха искали да получат отговор.

Коя част от мъжкото тяло ви възбужда най-много? Атлетичното и добре оформено секси тяло винаги възбужда, но най-възбуждаща за дамите е така наречената V линия, подчертаваща таза на мъжа, както и гърдите.

Размерът има ли значение? Винаги!

Как може да ви впечатли на първа среща (и не само)? За да бъде впечатляващ, мъжът трябва да бъде естествен. Да е забавен, да умее да поддържа интересен и вълнуващ разговор, да прояви интерес към отсрещната страна, а не да говори само за себе си, да избере подходящо място за среща и т. н.

Мъже с леко набола брада или гладко обръснати? Определено с леко набола брада.

Любима секс поза? Винаги е повече от една. И все повече от дамите предпочитат „Кучешката поза“.

Какво обичате да ви говорят по време на секс? Зависи.... Има жени, които обичат мръсните думи в леглото, защото ги възбуждат, за други би било объркващо.

Колко често с приятелки си говорите за мъже? Постоянно!

Как да си поискаме повече разнообразие в секса? Комуникацията е най-доброто решение. Споделяйте с вашата партньорка. Нека тя ви опознае, нека разбере какви сексуални фантазии имате. Така ще се отпусне и ще ви довери нейните скрити желания.

Колко често се самозадоволявате и как го правите? Има жени, които мастурбират 2-3 пъти седмично, по-често или по-рядко.

Колко пъти достигнахте оргазъм докато правихте секс с него? Зависи... Атмосферата, действията на партньора и нагласата на партньорката са водещи при достигането на кулминацията. Партньорката ви може да достигне серия от множество оргазми, да й е приятен сексът, но да не свърши или да симулира оргазъм.

Още по темата

Обичате ли да получавате снимки изпратени от вашия партньор, който е снимал най-интимните си части? Защо не?! Това е част от закачката, но това не означава, че ние бихме върнали жеста със същото.

Къде най-много обичате да ви докосват? Зависи как докосвате. Всяка една част от женското тяло може да бъде ерогенна зона, стига да знаете как да действате.

Наистина ли жените си падат по „лоши момчета“? Да! Харесват лошите момчета, но не и за сериозни връзки.

Бихте ли простили изневяра? Жените приемат изневярата като предателство. Дори и да простят, отношението към вас никога няма да бъде същото.