Интимно

6 неща, които мъжете биха предпочели пред секса

Невинаги, но понякога

18.11.2014г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Погрешно е схващането, което повечето жени имат, че мъжете искат и мислят постоянно за секс. Има моменти, в които те биха избрали друго, пред страстните ласки и оргазмите и това е напълно нормално. Ето 6 неща, които мъжете биха предпочели пред секса.

Сън

Няма мъж, който да откаже покана за секс, дори тя да е отправена по средата на нощта, докато той спи. Но ако партньорът ви е имал тежък и изморителен ден, отказът е напълно оправдан. Затова пък на сутринта може да получите двойна доза удоволствие от секса, защото той ще бъде отпочинал.

Мастурбация

Всеки го прави. Сексът изисква много повече време, усилия и фокус върху партньора. Докато мастурбацията не изисква особени усилия и той има ангажимент само към себе си. Затова тя понякога би могла да измести чувствения секс и особено вечер, когато след нея, той ще заспи като бебе.

Орален секс

Има моменти, в които мъжете искат да мастурбират и такива, в които всичко, от което се нуждаят е само и единствено оралният секс.

Обилното похапване

Любовта на мъжа минава през стомаха. Дори и да не може да готвите, знайте, че никой гладен мъж няма да се отдаде на ласки и секс на празен стомах. Сексът е физическа активност, за която вашият партньор се нуждае от енергия.

Вкусната питателна храна поднесена под формата на афродизиак ще му даде отскок. Гладен ли е, забравете за секса!

Гледане на телевизия

Интересен филм, футбол или гледане на спортни предавания също са предпочитани от мъжете пред секса.

Свързани статии

Малките изненади

Тях трябва да ги има не само в началото на връзката и в никакъв случай само от страна на мъжа. Мъжете обичат малките жестове и колкото и странно да ви звучи, те биха го накарали да се почувства по-добре от няколко часа секс.

Дори това да е кутия с любимите му бонбони, нещо, което вие сте приготвили за него, гореща романтична вана, масаж, нов пуловер и т. н. Те имат нужда да усещат и по друг начин, че са желани, ценени и обичани.

В много дългогодишни връзки мъжете смятат, че тези моменти са преминали. Докажете, че не е така.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Milena Timarova ( преди 9 години )
AMI PREDPOCHITAT UUT,TOPLINA I PREDRAZPOLAGANE. I ESTESTVENO,DA LIPSVA PRITESNENIETO CHE NQKOI MOJE DA GI CHUE
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 4 rate down comment
а ( преди 9 години )
Тази статия затвърди мнението ми, че жените нямат никаква представа от желанията на мъжете. Трябва да си гей, за да предпочетеш някое от тези неща пред секса!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
predpolagam za visi ot natroenieto , ot sastoianieto na umora , ot o6te kup podobni pri4ini , a poniakoga ..haide da ne zadalbavam , 4e pak 6te se kaje 4e sam se promenila
отговор Сигнализирай за неуместен коментар