Интимно

Как ревнуват мъжете от различните зодии

Телецът действа разрушително

21.11.2014г. / 15 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Мъжът Везни

Ако партньорът ви е представител на тази зодия, вероятно сте забелязали колко е темпераментен. Мъжът Везни също като Овена обича да се конкурира по всякакви начини с други представители на силния пол.

Мъжът Скорпион

В любовта мъжът Скорпион действа „на живот или смърт“. Мъжете Скорпиони са ревниви, но по-често плашат с думи, отколкото с действия.

Мъжът Стрелец

Мъжете Стрелци са не просто ревниви, те са параноици. Те бранят любовта с всички средства, а видят ли съперник на пътя си, ще се борят докрай, за да го изместят.

Мъжът Козирог

Ревнивият Козирог се проявява като детектив. Когато разбере, че има съперник, той проучва много добре неговите силни и слаби страни, за да знае как да действа. Не обича да бъде надминаван в любовта. Когато излезе победител от ситуацията е склонен не да прости, а да прекрати връзката си.

Свързани статии

Мъжът Водолей

Мъжете представители на тази зодия проявяват ревността си с безразличие. Когато се почувстват застрашени в любовта, те са склонни да не споделят своите емоции с половинката си. Вместо това ще се преструват, че нищо не са забелязали, отношението му ще стане по-студено, ще има много моменти, в които няма да отговаря на обажданията и съобщенията на партньорката си.

Мъжът Риби

Мъжете Риби обичат да играят ролята на жертва. Проявяват ревността си прекалявайки с алкохола, правейки безсмислени татуси, изпадат в депресии.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Tq ( преди 9 години )
за близнаците не знам, но телците са ужас...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
interesno ...ne znaeh za bliznacite , hahahha , tova daje i ne sam predpolagala 4e e taka , hm ,,,, v li4en plan govoria a ne za slujebni kontakti ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар