Интимно

8 неща, които една жена заслужава във връзката си

Някой, който да задоволява сексуалните й фантазии

13.12.2014г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всяка жена е попадала в измамна връзка. От нея боли, чувствате се изхабени, защото сте отдали цялата си енергия и емоции в тези взаимоотношения и сте си тръгнали разочаровани, защото не сте получили това, от което имате нужда.

От какво се нуждае и какво заслужава всяка жена във връзката си? Тук е само част от формулата за щастлива любовна връзка.

Някой, който слуша и цени нейното мнение

Комуникацията с партньора е една от формулите за здрава и успешна връзка. Всяка жена заслужава партньор, с когото да може да разговаря, който да бъде неин добър слушател и съветник.

Някой, който да я намира секси без значение как изглежда

Облечена в домашни дрехи или с малка черна рокля, жената винаги има нужда от човек до себе си, който да я намира еднакво привлекателна в бляскава рокля или облечена в любимата памучна пижама. Истински влюбеният и обичащ мъж вижда красотата на жената до себе си във всеки един момент.

Някой, който да задоволява сексуалните й фантазии

Когато имате добра комуникация с партньора извън леглото, със сигурност сексуалният ви живот може да бъде наречен вълнуващ. Само двойките, които умеят да разговарят като истински приятели и да споделят своите страхове и скрити желания, могат да постигнат хармония и в леглото.

Ето защо всяка жена заслужава да има партньор до себе си, който да й предложи такъв вид комуникация и невероятни сексуални изживявания.

Честност и доверие

Това са други два важни градивни елемента на добрата връзка, от които се нуждае и заслужава всяка жена. Доверието е нещо, което все по-трудно се печели в една връзка. Никоя жена няма нужда да живее в съмнения към любовта на партньора си. Когато липсва доверие, липсва и честност в отношенията.

Някой, който да се гордее с вашите постижения и да ви насърчава да вървите напред

Не забравяйте, че е много важно кой стои до вас. Дали партньорът ви е амбициозен, перспективен и дали вашите планове за кариерно развитие не биха го накарали да се чувства застрашен. За някои мъже е трудно да приемат, че половинката им постига по-големи професионални успехи.

Затова всяка жена се нуждае от партньор, който не само да се възхищава на нейната красота, но и който да се гордее с това, което тя постига, да я подкрепя и да споделя нейното щастие.

Някой, който споделя вашите ценности

За да създадете трайна връзка и семейство, трябва да бъдете сигурна, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности.

Свързани статии

Някой, който я кара да се усмихва всеки ден

Една жена е щастлива и красива само ако мъжът, който е до нея я кара да се чувства по този начин. Ето защо тя се нуждае от партньор, който да я кара да се усмихва всекидневно.

Отношение

Достойният партньор е този, който не спира да доказва своето отношение към жената до себе си. Това означава, че тя се чувства сигурна, обгрижвана, уважавана, защитена, че нейното мнение има някаква сила, че някои и се възхищава.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )