Интимно

Идеи за срещи в зимните дни

Какво да правим, ако срещнем любовта около празниците?

24.12.2014г. / 17 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Студеното време не означава да се затворите у дома и да не излизате никъде. Особено ако търсите любовта, зимата не е времето, в което да заспите зимен сън и да чакате принцът да се събуди през пролетта.

Излизайте по срещи, забавлявайте се и не спирайте да се чувствате добре, независимо колко студено и снеговито е навън! Има толкова много начини да се забавлявате, да флиртувате и да си прекарате добре на среща в зимните дни!

Ето няколко забавни идеи за срещи в зимните месеци:

Пързаляйте се с кънки

Хубавото на кънките е, че не е задължително да сте виртуоз във фигурното пързаляне, за да се забавлявате по този начин. Дори още по-сладко и невинно би било, ако някой от вас двамата е начинаещ и все още нескопосен в движенията на леда.

Това е предпоставка да си прекарате супер забавно и в непрекъснат смях!

Пързаляйте се с шейна

Би било хубаво и доста забавно ако се върнете назад във времето и се почувствате като деца отново. Пързалянето с шейна винаги е чудесен начин да се порадвате на снега, а и да скъсите дистанцията физически.

Намерете някой хълм в града или покрайнините, а защо не в някой парк и се спуснете без задръжки. Заниманията, които предизвикват искрен смях са едни от най-сближаващите и изграждащи добри отношения.

Печете сладки

В студените зимни месеци няма нищо по-хубаво от сгушването на топло пред телевизора или под завивките и похапването на домашно приготвени захарни сладки. Ако вече сте се сближили до степен, в която да го поканите у дома, изпечете нещо вкусно заедно. Лакомствата винаги са чудесна идея за съвместно занимание.

Разгледайте коледната украса

Хубавото на Коледа е, че и градовете засияват в цветни светлини, не само домовете. Една чудесна идея за празнична среща е разходката из улиците на града. Ще се убедите колко хубаво настроение ще ви създаде това и как неусетно ще се заговорите за разни спомени, които Коледата ви навява.

Свързани статии

Карайте ски

Ако сте спортни натури, добра идея е да отидете заедно да покарате ски. Преди да сте се опознали добре, този вид среща на курорт в планината е идеален начин да се запознаете с навиците му, с начините, по които реагира в различни ситуации, а и да се забавлявате, надпреварвайки се по пистите.

Празнично пазаруване

Ясно е, че трябва да си размените подаръци за Коледа. Защо да не отидете заедно!? Не е задължително да купувате нещо, което другия си е избрал. Можете просто да се разхождате из магазините, да опитвате коледна храна, да пробвате дрехи и да се запознаете с вкусовете на другия.

Направете снежен човек

Снегът не е само за деца! И възрастните могат да се забавляват по този начин. Усмивката, която снежният човек ще „изрисува“ на лицето ви ще бъде незабравима!

Коледни филми

Ако не ви се излиза на студа, можете да гледате заедно коледни филми. Романтиката винаги предразполага към впускане в интимност, сгушени в топлото канапе пред телевизора.

Коментирай