Интимно

Какво ви очаква в любовта през 2015 година

Вижте кои са най-добрите партньори за вас в любовен план

02.01.2015г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

Тези от вас, които се намират във връзка, трябва да знаят, че половинката ви ще има нужда от вашата подкрепа през 2015 година. Любовна хармония потърсете с представители на зодиите Телец и Лъв, а избягвайте дълготрайни връзки с Овните и Водолеите.

Ако искате дълготрайна връзка ще трябва да направите и някои компромиси. Малко вероятно е през 2015 да имате романтични пътувания.

Скорпион

За някои от Скорпионите любовта ще премине на заден план през 2015 година, тъй като ще дадат приоритет на служебните си задължения, но за сметка на това други ги очаква романтично предложение за брак още в началото на годината.

Любовни съвпадения може да откриете с Раците и Близнаците, но ще избягвате компанията на Лъвовете и Везните. Тези от вас, които са младоженци ще се радват на романтични пътувания през втората половина на годината.

Стрелец

Има някакви проблеми, които не трябва да игнорирате, а да обсъдите с половинката си, за да може любовта през 2015 година да разцъфне за вас. Ще бъдете романтично настроени към Скорпиони и Риби, но интересите ви определено няма да бъдат насочени към Водолеите и Телците.

Търсенето на нова любов ще продължи до октомври или ноември. Звездната карта показва, че в края на годината ви очакват вълнуващи романтични ваканции.

Козирог

Опитайте се да положите усилия, ако искате да си върнете изгубената любов на партньора обратно в живота си. Ако търсите нова любов, огледайте се за представители на зодиите Рак и Телец. По-малко вероятно е да проявите интерес към Риби и Лъв.

В случай, че очаквате предложение за брак, много е възможно то да се забави и това да ви разочарова.

Свързани статии

Водолей

Обвързаните Водолеи ще имат силна емоционална и финансова подкрепа от партньора си през 2015 година. Това ще усили връзката между вас. Водолеите ще бъдат много съвместими с Овните и Близнаците, но ще бъдат по-малко заинтересовани от Стрелци и Раци.

Търсенето на най-подходящия партньор за брак или дълготрайна връзка ще приключи още с настъпването на 2015 година. Романтичните почивки ще се материализират през май или юни.

Риби

За Рибите любовта през 2015 година ще бъде в двете крайности. Или ще има много силна любовна тръпка, или ще трябва да действат разумно и да се пазят от провали. Романтични преживявания ще имат с Везни и Деви и по-малко с представители на зодиите Близнаци и Козирог.

Повече романтични пътувания очаквайте през последното тримесечие на годината. Тези от вас, които търсят нова любов, имат шанс да я открият в социалните мрежи или сайтовете за запознанства.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
pitam se kak moje da pi6e 4e 6te ostavia bliznaka ? hm....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар