Интимно

Не прощавайте тези неща от любов!

Е, освен ако не сте крайно великодушни

08.01.2015г. / 16 37ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато хората са влюбени са склонни да прощават неща, които иначе не биха простили. Веднъж хлътнали по някого, нахлузваме розовите очила и половинката ни се превръща в най-привлекателната личност на света, за която винаги намираме причини и начини да обожествим.

Всеки човек е губил усета си за реална преценка в даден момент. Но какво не трябва задължително да прощаваме в името на любовта? Все пак не трябва да загърбваме себеуважението си!

Изневяра

Изневярата е нещо, което не е задължително да се случи поради липса на любов във връзката. Но е добре човек да си даде сметка заслужава ли си да продължава пречупените отношения с партньора си, щом е потърсил интимност някъде другаде?

Лъжа

Има много видове лъжа. Когато обичате партньора си, вие всячески се опитвате да го предпазите от света и го лъжете за какви ли не дребни неща. Благородните лъжи са необходимост.

Но що се отнася до големите лъжи, с които прикриваме нечисти намерения и действия – заслужава ли си да прощаваме и тях?

Караниците

При някои хора емоциите и темпераментът са доста интензивни. Ако този начин на живот и комуникация се превърне в постоянен стил на вашата двойка, дали е добре да се примирявате с този факт? Много хора са склонни да се примиряват с него от любов или заради семейството и децата, но ако положението е нетърпимо, идва време за равносметката.

Свързани статии

Самонараняване

Самонараняването и самоизмъчването са характерни за двойките, които са заедно отскоро. Но любовта е динамично чувство, което в даден момент започва да избледнява, ако обстоятелствата го накарат. Винаги поставяйте себе си на първо място – вие сте човекът, който няма да ви изневери до края на живота ви!

Да промените себе си

При много двойки се наблюдава този проблем. Единият все иска да промени другия по своите предпочитания. Все пак, ако някой ви обича, би следвало това да е така заради вас самите, а не заради представата за това какви се очаква да бъдете!

Да възпирате себе си заради другия

Някои хора просто са си такива – назадничави. Ако обаче другият партньор е напредничав, това би се оказало голям проблем за връзката. Дърпането на единия партньор назад е нещо, което ако се случва с вас, е препоръчително да не допускате, защото няма нищо по-важно от развитието.

Коментирай