Интимно

Седем причини да се омъжиш за гей

Съгласни ли сте?

16.01.2015г. / 17 01ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Според мен (а аз съм експерт в областта, повярвайте ми!) това са седемте основни причини, заради които всяка уважаваща себе си жена трябва да се омъжи за гей (в случай, че изобщо има желание да се омъжи, разбира се):

1. Гейовете не харесват филми, в които има повече от десет загинали от насилствена смърт.

Това е важно, понеже ще можете да си гледате заедно, прегърнати (!) сериали като „Модерно семейство“, „Имението Даунтаун“ и „Анатомията на Грей“.

2. Гейовете изглеждат перфектно, каквото и да облекат.

Това ще рече, че никога няма да се окажете с кофти семейна снимка. Или ако е кофти, то ще е по ваша вина – понеже вие сте с червило с неподходящ нюанс на червеното или понеже еклерите, които напоследък уж безгрижно хапвате за десерт в обедната почивка, в крайна сметка са си отмъстили!

3. Гейовете знаят как да кръшкат.

Така или иначе всеки изневерява рано или късно, така че замислете се какво предпочитате – да се озовете в ситуация, в която мъжът ви ви е изневерили с мъж или с друга жена, която няма как да не е по-секси и по-млада от вас, а циците й да са като топки моцарела! Честно!

4. Гейовете правят разлика между розово и цвят сьомга.

На пръв поглед това може да е ирелевантно за една здравословна съпружеска връзка и направо да си е педерастко, погледнато отстрани, но всъщност историята показва, че много жени по света са страдали и продължават да страдат именно заради вторично развития далтонизъм на мъжете си.

5. Гейовете уважават ануса.

Всеки знае, че ключът към успеха на всеки брак е съпрузите да не престават да се изненадват. В това отношение ще ви бъде много по-лесно да изненадвате постоянно вашия гей-съпруг, отколкото вашия хетеро такъв. Хетеро мъжете по правило могат да бъдат изненадани, само ако ги фраснете по тиквата с нещо тежко. Виж, при гейовете палитрата от възможности е много по-колоритна. Така например, тия дни си говорих с една козметичка, която разправяше как напоследък било модно хората да си избелват ануса. Така че ако искате да изненадате (приятно) вашия гей—съпруг, непременно трябва да се подложите на тази процедура. Той ще оцени жеста ви по достойнство!

6. Гейовете са синовете, които майките ви никога не са имали.

Тази констатация няма защо да се коментира допълнително, понеже това си е точно така.

7. Gays are girl’s best friends.

Учените най-после дадоха отговор на иначе риторичния за всеки корабокруширал брак въпрос, който почти преди 20 години Майкъл Болтън за първи път изпя с дрезгав тембър: „How can we be lovers if we can’t be friends?“ На кое момиче са му нужни диаманти, когато има до себе си верен гей-приятел. Нека не се заблуждаваме, много голям процент от браковете се провалят, понеже хората не знаят как да останат приятели, след като вече са престанали да бъдат любовници.

И така. В края на деня всеки заспива с нещо под възглавницата – току-що паднал зъб, айфон, списание с голи жени. Момичета, един съвет – не заспивайте с талисман за щастлива любов, три пъти преплют от някоя тлъста циганка с шест златни зъба и един умрял кон, който къкри в казана. Вместо това сложете под възглавницата си снимка на най-добрия си гей-приятел и се молете той да скъса с прекрасния фитнес-инструктор и да ви предложи брак. Повярвайте ми – след това няма защо да пазите квитанцията. Просто няма да ви се иска да върнете стоката обратно в магазина.

Още интересни истории четете в нашата Блогосфера.

Източник: vukovska.com/blog

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
диди ( преди 8 години )
кой гей ще си губи времето с женска?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
яна ( преди 9 години )
идеята не е лоша, ама две жени под един покрив....:))само, че как стои въпроса със секспартньорите?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 2 rate down comment
Me ( преди 9 години )
O M G, това е най-малоумната статия, публикувана някога .....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
гей ( преди 9 години )
чакам статия за броя на причините да се оженя или омъжа не знам точно кое от двете за лесбийка моля за вашето компетентно мнение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 4 rate down comment
Шоп ( преди 9 години )
Предполагам, че всичко това е 100% вярно, но все пак добре си помислете дали искате бащата на децата ви да е ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 1 rate down comment
личен опит ( преди 9 години )
Авторът на статията мисля има личен опит. Няма друг вариант да пише и твърди тези неща, особено в общество като нашето, което държи да насажда у всички едно единствено клише за правилно и неправилно.В наши дни за съжаление е достойно децата да се отглеждат от семейство с мъж алкохолик и жена наркоманка, скрити зад табелката сем.Петрови. И никак не е добре семейството да е изградено от хора с интелект, знаещи кое е добро. Всъщност последният тип хора няма нужда от това, да му казват кое е хубаво и кое не, защото той определя това. И забележете - характерите, качествата и интелекта на индивидите имат значение, а не сексуалната ориентация. Чисто човешки винаги ще е така.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
888kama ( преди 9 години )
mnogo dobre napisano i bezporno ot li4en opit.gey-saprugat vi njma da vi izneveri s jena.shte priti4va da pomaga na prijtel shte hodi po znaini i neznaini komandirovki.shte se darji vnimatelno s vas .osven 4e shte mu rodite potomstvo,vie ste i negovij imige i obshtestvo kadeto ne vseki kwika ot vaztorg kato znae 4e njkoi e gey.mda,devoiki.vzemete si edin i si go pazete da ne vi go otkradnat.ako ne drugo shte imate konsultant v kozmetikata.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 6 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Браво,много хубава статия.Аз съм момче и бих се омъжил за хубавo гей momqe и няма да ми пука особено ако ми изневери с друг.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 1 rate down comment
олеле ( преди 9 години )
13 rate up comment 1 rate down comment
hi ( преди 9 години )
интересно защо авторката на статията е сложила отделна точка 3 Гейовете знаят как да кръшкат? те въобще няма да са с жената, въпреки, че ще се оженят от нея :). и никой няма да очаква това от тях. Много безсмислено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар