Интимно

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Подарете нещо луксозно на родените под знака на зодия Телец

11.02.2015г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

Родените под знака на Везни са интроспективни личности. Изберете подарък, който наистина да ги докосне, който е цветен, ухае приятно и ще остави незабравими спомени. Везните биха оценили високо, ако това с което ги изненадате е специално направено за тях. Помислете за бижу уникат, аксесоар или тениска с оригинален надпис.

Скорпион

Скорпионите държат да бъдат различни, уникални и въпреки че трудно допускат хората до себе си, ако успеете да ги опознаете, ще разберете с какво да ги впечатлите. Но ако все още се колебаете, знайте, че Скорпионът обича глезотиите, пътуванията, релаксиращите терапии, шопинга. Защо не подарите ваучер за почивка, за пазаруване или спа терапия?

Стрелец

Стрелецът е динамичен зодиакален знак. Представителите на зодията обичат природата, спорта, имат разнообразни хобита и ценят хубавата литература.

Подаръци като вдъхновяващ роман, готварски книги, туристически или спортни принадлежности, кратко пътуване, истински ще ги впечатлят. Не забравяйте и за шоколадовите бонбони и валентинката.

Свързани статии

Козирог

Козирозите са трудни за впечатляване. Цветове подходящи за подарък на Козирог са черно, тъмносиньо, зелено, сиво и кафяво. Кожена чанта, портфейл, картини или бижута уникати със сигурност ще ги зарадват. Родените под този зодиакален знак са и спортни натури, затова помислете за ски екипировка, термобельо или други спортни принадлежности.

Водолей

Водолеите са необикновени личности, затова изберете подарък, който би ги накарал да се чувстват необикновено. Помислете за таблет, мобилен телефон, красива дреха, ароматни свещи и скъпи бижута. Ако познавате добре вашия Водолей, със сигурност знаете, че обича да пътува извън граница. Подарете му едно мечтано пътуване.

Риби

Рибите са мечтатели, вярват във всичко магическо и са изключително сантиментални. Поднесете им подарък, който винаги са мечтали да получат или бижута с кристали, дигитална рамка за снимки, звукова система за спокоен сън, ароматна лампа.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
чичката ( преди 8 години )
Подаръци за Свети Валентин .Много хора пазаруват в последният момент подаръците за Свети Валентин и започва луда надпревара по магазини и молове.Кой какво е харесал и къде се продава а колко пари струва ? Мъжете главно пазаруват цветя понеже на път за вкъщи все пак са се досетили ,че днес е Свети Валентин и какво да купят нещо класическо и изпитано а то е цвете . Други пък са по съвестни избират от по рано . Разглеждат плюшени играчки с форми на сърца ,мечета с розички,гравирани чаши ,рамки наподобяващи сърца а бе с две думи романтика кипи и то най вероятно защото връзката е в начален стадий. Когато връзката е по стара има само един празник и той е Трифон Зарезан.Според мен това за зодията на човека не е съвсем точна преценка аз мисля ,че има влюбени хора които копнеят за мига който ще поднесат подарък и любимият човек ще ги дари със усмивка а това според мнозина е най важното и скъпоценно нещо и само който подари с любов този може да види това лице даряващо тази нежност и любов а именно това е изкуството да подариш с любов.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време