Интимно

Плюсовете да си необвързан на Свети Валентин

Имате шанс за нова любов

12.02.2015г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Колкото и да се опитваме да игнорираме Деня на влюбените, той наближава. За едни това е безсмислена комерсиална идея, други са подготвили поредната романтична изненада за любимия, а за необвързаните това е най-потискащият ден в годината.

Без половинка на Свети Валентин, без шоколадови бонбони, рози и романтични вечери? Ако вие попадате в това описание, знайте, че да си необвързан на 14-ти февруари носи повече плюсове, отколкото минуси.

Вижте следващите редове и не забравяйте, че ако ви се хапват бонбони или ви се пие хубаво вино, магазинът е близо до вас.

По-малко разходи

Всички очаквани жестове, които ако имахте партньор щяхте да поднесете, струват пари. Когато сте необвързани на празника на Купидон, това определено се отразява положително на банковата ви сметка.

Ето защо организирайте си шопинг ден, в който да задоволите изцяло вашите желания. Направете си подарък и внимавайте с кредитните карти.

Имате шанс за нова любов

Независимо, че нямате половинка до себе си, Денят на влюбените открива пред вас реални шансове за нови познанства, които биха могли да прераснат в любов. Единственото условие е да се забавлявате.

Организирайте си излизане по женски в някой актуален бар, облечете най-красивите си дрехи, сложете най-хубавия си парфюм и бъдете сигурни, че любовта сама ще ви открие.

Без фалшив ентусиазъм

Истината е че ако някои приветстват Свети Валентин, други са крайно отегчени от празника. Това често се случва и при влюбените двойки. Невинаги и двамата партньори очакват с нетърпение 14-ти февруари.

Ако сте от тези, които намират в розовите балони и плюшените играчки нещо лигаво и престорено, то със сигурност липсата на половинка ще ви спести фалшивия ентусиазъм, който иначе трябва да демонстрирате пред партньора си.

Имате повече време за себе си

Организирането на празник с половинката, еуфорията около закупуването на подаръците, подготовката за изненадата и т. н. отнемат много енергия, емоция и време. Когато нямате любим до себе си на 14-ти февруари, разполагате с пълната свобода да прекарате деня както на вас ви харесва. Няма графици, планове, чужди желания.

Свързани статии

Денят и вечерта са изцяло на ваше разположение, затова се възползвайте и се поглезете максимално посещавайки релаксираща терапия, масаж, а вечерта помислете за шумно парти в бар с ваши приятели.

Имате повече време за близките и приятелите

Колкото и либерална да е една връзка, трябва да признаем, че когато сме обвързани, нямаме това време за своите роднини и приятели, което имат необвързаните. Възползвайте се, за да обърнете повече внимание на любимите ви хора.

Празникът може да бъде вълнуващ не само когато имате партньор до себе си. Нали не сте забравили, че днес е и празник на виното?

Снимка: Thinkstock

Коментирай