Интимно

7 неуместни думи за първа среща

За какво не трябва да говорите на първа среща?

17.02.2015г. / 16 27ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато сте под напрежение, сте склонни да изричате доста неподходящи думи. Представете си, ако сте на първа среща и се опитвате всячески да впечатлите мъжа срещу себе си – няма ли риск да изтърсите нещо неподходящо? Да, има и то огромен!

За да ви се получи флиртът по най-добрия начин, има някои думички, които задължително трябва да избягвате.

Перфектно

Ако искате да направите комплимент на мъжа, с когото имате среща, не се впускайте в прекалено бляскави определения. Все пак вие сте нежната половинка – вашето внимание трябва да бъде търсено от него.

Не се впускайте в определения като: „Изглеждаш направо перфектно!“ или „Убийствено възхитителен костюм!“. Придържайте се към сякаш случайно изплъзващите се от устните ви комплименти.

Брак

Думичката „брак“ е сред най-неподходящите за първа среща. Избягвайте сериозните и прекалено ангажиращи разговори. Ще се стигне и до обсъждането на брака, но нека не е в самото начало. Първо опознайте човека, нагласите и вижданията му и чак след това преминете към темата за брака.

Бившият

Бившите гаджета са като брака – любопитно е да узнаем какво се е случило, но не искаме да се съревноваваме с тях. Винаги има нотка на съмнение, че ако нещата са били прекалено болезнени, следващите връзки ще са твърде белязани от миналото.

Няма да натрупате червени точки, ако започнете да обсъждате бившия си на първа среща. Това е повече от сигурно.

Заболявания

Последното нещо, което един мъж би искал да чуе на първа среща, е дали страдате от някакво заболяване. Ако решите да говорите за болести, лекари, болници и всякакви такива негативни неща, свързани със здравето, мъжът би си помислил: „Добре, какво правя тук с теб тогава?“.

Свързани статии

Ругатни

Ако сте човек, който е свикнал да ругае, да псува и това е част от натюрела ви, не е нужно да изключвате напълно непристойните думи от речника си, само за да се харесате на един мъж. Но все пак, не злоупотребявайте, за да не бъдете разбрани погрешно.

Аз и моя милост

Не прекалявайте с аз-формата. Ако прекалено настоятелно демонстрирате колко ви е добре сама, какво правите на среща, по дяволите? Покажете на мъжа, че имате своя индивидуалност, но не прекалявайте с употребата на местоимението „аз“, за да не помисли той, че е излишен и му губите времето.

Любов

Не си и помисляйте да изречете думата „любов“ или „обич“ на първа среща. Или поне не адресирана към мъжа, с когото имате среща! В никакъв случай не споменавайте, че сте привлечена, влюбена или хлътнала по него на първата ви среща!

Това тутакси светва червената лампичка на мъжете, че е време да бягат.

Коментирай
12 rate up comment 0 rate down comment
137 ( преди 9 години )
БРАК е ПЕРФЕКНОТО решение за нас. БИВШИЯТ имаше ЗАБОЛЯВАНИЯ, но МАЙНАТА му, АЗ изпитвам само ЛЮБОВ към теб.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 9 години )
Нужно е да се съобразяваме наистина, особено ако искаме да заинтригуваме вниманието на специалния мъж. Това не означава да лъжем, а просто да го подготвим за ... себе си :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
otdavna savsem li4no se sre6tam samo s......haide da ne se po4vat natrapni4estva ot okolni i vnu6enia i intrigi .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати