Интимно

10 знака, че връзката ви е приключила, дори фиктивно да съществува

Къде е любовта? Може би забравена в миналото

22.02.2015г. / 13 09ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Понякога е трудно да забележим, че нещо не е наред с връзката ни. Като всяко хубаво нещо, което има начало, връзката може да има и лош край, ако не се грижим за нея.

Забързани в ежедневието си може да не усетим, че е настъпил краят. Кои са знаците, че връзката ви вече е в миналото, въпреки че продължава да съществува фиктивно?

Кой си ти?

Ако в началото на връзката си сте се чувствали така, сякаш без проблем можете да си довършите изреченията, ако сте се чувствали безгрижно, уравновесено, вероятно сте смятали, че познавате човека до себе си.

Сега, когато се опитвате да поговорите с него, срещате стена и се чувствате така, все едно този човек е напълно непознат за вас. Това не е ли пълно отчуждаване?

Чао, чао, секс

Изгубили сте интереса към партньора си, той неговия към вас също. Когато интимността си отиде, това е краят на една връзка. За съжаление, взаимоотношенията между мъжете и жените са немислими без физическа близост, колкото и да не искате да си го признаете.

Оргазъм? Какво е това?

В началото на връзката си сте изпитвали блажени моменти с любимия, а напоследък сексът е станал толкова еднообразно и рядко явление, че сте забравили какво е оргазъм. Сега не само не можете да си спомните какво е оргазъм, ами не можете да си спомните и що е то секс!

Обади ми се!

Ролите са се разменили – в началото той е използвал това изречение, сега вие. Това е знак, че неговите чувства са се променили, вероятно не към по-добро.

Време за интимна вана

Ако преди сте си взимали дълги и блажени вани заедно, а сега се къпете поотделно като съквартиранти, това определено е знак, че връзката ви си е заминала. Има двойки, които никога не са взимали душ заедно, но ако вие сте от другия тип партньори, няма как това да не ви говори нещо.

Свързани статии

Къде отиде забавлението?

В началото романтиката и забавните преживявания са взимали превес над сивото ежедневие. Любовта е витаела във въздуха, светът се е въртял около вас, никакви проблеми не са били в състояние да помрачат щастието ви. А сега не само че забавлението си е отишло безвъзвратно, ами усещате дори, че завръщането му е практически невъзможно, защото твърде много обстоятелства му пречат.

Работа, работа и пак работа

Ако половинката ви е работохолик и сте го знаели от самото начало, вероятно това няма да е изненада за вас. Но ако в началото на връзката ви е бил отдаден, а напоследък запълва цялото си време с работа, може би това е знак, че умишлено сте отпратени на заден план.

Не ме забравяй!

Дали той изглежда наистина разсеян или просто няма интерес да помни паметни дати. Ако сърцето му вече не е емоционално ангажирано с годишнини, рождени дни, дати, на които са се случили важни неща, вероятно това е защото любовта си е отишла.

Тази забрава по отношение на всичко е знак, че и връзката ви е забравена.

Световна война

Чувствате ли се така, все едно водите непрекъсната война с половинката си? Нищо не се случва вече плавно и от само себе си, както преди. Всяка дума и действие преминават под знака на агресивното и нападателно говорене. Къде тогава е останала любовта?

Ако животът ви протича по подобен начин на изброените дотук ситуации е време да направите промяна. Направете го заради себе си. Изживейте отново любовта – заслужавате го!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Роррр ( преди 7 години )
Най - лошо е когато признаците за край от тази статия са началото на ена реална връзка!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар