Интимно

Как да подобрите издръжливостта му в леглото?

Няколко женски трика за отлагане на еякулацията и удължаване на сексуалния акт

25.02.2015г. / 13 30ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Издръжливостта на мъжете в леглото винаги е била особено важна тема. Не всички мъже могат да се похвалят с маратонски способности в интимен план, а пък има и много обстоятелства, които пречат на перфектното представяне всеки път.

Жените могат да помогнат, вместо да се оплакват. Има някои неща, с които бихте могли да подпомогнете половинката си и да удължите удоволствието. Вижте как!

Добавете тиква в менюто му

Много хора не знаят, но тиквата е мощен афродизиак. Тя засилва мъжкото либидо и спомага за удължаване на сексуалния акт.

Тиквените семки пък имат свойството да повишават либидото с около 40%. Те играят важна роля и при кръвоснабдяването на половите органи, което е важно за ерекцията.

Издърпайте тестисите му

Единственото, за което трябва да внимавате е да не нараните мъжа си. Знаем, че тестисите са особено чувствителна зона от мъжкото тяло. Те са богато снабдени с плътна мрежа от нерви и лесно може да прекрачите границата на болката.

Вие познавате добре партньора си и знаете какви звуци издава и какви изражения прави преди да еякулира. Затова издебнете момента точно преди това да се случи и издърпайте тестисите му леко. Този акт ще прекъсне процеса на еякулация.

Сменете позата

Ако усетите, че моментът наближава, а вие имате още време до достигането до оргазъм, сменете бързо позата.

Известно е, че мъжете достигат най-лесно и бързо до еякулация при кучешка поза.

За най-дълги резултати, започнете с мисионерската, преминете през ножици, след това застанете върху него, продължете с лъжички и накрая изпълнете кучешката. Така ще си гарантирате максимално дълго сексуално удоволствие.

Ако усетите, че при изпълнението на някоя поза той започва да диша учестено, намалете темпото.

Свързани статии

Включете упражненията на Кегел в играта

Упражненията на Кегел се използват за поддържане добрата форма на вагиналната мускулатура. Но те могат да участват успешно и в удължаването на любовната игра.

Присвивайте вагиналните си мускули, докато той е вътре във вас.

Друго игриво упражнение за удължаване на сексуалния акт е половинката ви да изпълни 10-20 повдигания на пениса си. Кажете му, че ако успее ще му дадете да проникне във вас в каквато поза пожелае. Психологическата стимулация също е мощен начин за повишаване на възбудата.

Сложете бельото си върху главичката на пениса и го помолете да започне да го повдига така, сякаш повдига с ръце гирички.

Може да ви се струва смешно, но тези упражнения изключително добре укрепват мускулите на тазовото дъно, с което се предотвратява и преждевременна еякулация.

Коментирай
32 rate up comment 1 rate down comment
( преди 9 години )
*** ***!"Издърпайте тестисите му"Не учете *** *** на глупости...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време