Интимно

Кои са най-големите прелъстители сред зодиакалните знаци

На които е трудно да устоим

27.02.2015г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всеки един от нас е уникален по свой собствен начин. До някаква степен тази уникалност се определя и от това под какъв зодиакален знак сме родени. Що се отнася до любовта, звездите определено ръководят събитията в този сектор. Вижте кои са 4-те най-големи прелъстители сред зодиакалните знаци, на които е трудно да се устои.

Телец

Като един от най-чувствените знаци, Телците заслужено оглавяват класацията за най-големите прелъстители сред зодиакалните знаци. Техните силни страни са спонтанността в действията, а в леглото са изключително издръжливи, но и изобретателни. Готови са на всякакви експерименти в стил Кама Сутра.

Как може да бъдете запленени от представител на зодия Телец? Родените под този знак обикновено имат положително и силно излъчване, което няма как да остане незабелязано.

Притежават чар, интелект, който не спират да демонстрират и една особена магия в погледа, с който привличат противоположния пол. Рядко правят първата крачка, затова, ако искате да направите играта наистина интересна, изпратете вашите сигнали и оставете Телеца да предприеме следващата стъпка.

Близнаци

Близнаците са майстори на флирта и на тях е доста трудно да им се устои. Благодарение на своята артистична природа, родените под този зодиакален знак са изключително добри в комуникацията и съблазняващите игри.

Могат да пленят противоположния пол без думи, а само със силата на изражението, като в това отношение са просто недостижими. Как може да бъдете запленени от представител на зодия Близнаци? Това, което ще ви направи впечатление е излъчването им, осанката, а след това и невероятното чувство за хумор.

Където и да се появи Близнак, той винаги става център на вниманието. Позитивни са, добри слушатели и комуникатори. Обичат романтичните изненади, което е техен много силен коз, както и умението да говорят красиво на любимия човек.

Свързани статии

Скорпион

Най-стихийният зодиакален знак управляван от планетите Марс и Плутон, също попада в топ три на най-големите съблазнители. Скорпионите са изключително чувствени, настоятелни и преследват до последно своята жертва.

Готови са на всякакви жертви, за да получат това, от което се нуждаят в любовта, а също така са сочени и за едни от най-страстните любовници. Като майстори на флирта, използват голям арсенал от техники, за да впечатлят противоположния пол.

В прелъстяването имат мощната подкрепа на Плутон. Как може да бъдете запленени от представител на зодия Скорпион? Скорпионът действа нетипично. Често наблюдава жертвата си от разстояние, като в последствие се хвърля страстно върху нея.

Родените под този зодиакален знак поддържат добър външен вид, интересни са като събеседници и непредсказуеми.

Водолей

Водолеите също се отличават с неповторима индивидуалност в любовта. Тяхната харизма е наелектризираща и се управлява от Уран. Гъвкави са, амбициозни и не се отказват, докато не получат желаното. Обикновено са им нужни минимални усилия, за да спечелят вниманието и интереса на противоположния пол.

Как може да бъдете запленени от представител на зодия Водолей? Няма как да сбъркате Водолея. Той е изключително комуникативен и почти винаги прави първата крачка, особено представителите на силния пол.

Умее да борави с думите и винаги казва това, което отсрещната страна очаква и иска да чуе. Но бъдете предпазливи! Като едни от най-големите флиртаджии, родените под този зодиакален знак е трудно да останат верни на партньора си. Въпреки това, ако се отдадете на флирта, ви очакват незабравими креватни преживявания.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
6 rate up comment 1 rate down comment
Sisi ( преди 9 години )
За Скорпиона е вярно, за Водолея - не съм сигурна.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати