Интимно

Направете така, че да му липсвате повече!

Трикове, с които мъжете ще въздишат още повече по вас

15.03.2015г. / 13 46ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените обичат да бъдат преследвани. Обожаваме да знаем, че някой копнее за нас. Точно тогава най-много си падаме да се правим на недостъпни и непокорни.

Има няколко хитри начина да го накарате да мисли постоянно за вас. Направете така, че да му липсвате! Ето как!

Никога не бъдете твърде достъпна

Жените все повече снижават летвата и се дават все по-лесно. Опитайте се да запазите онази загадъчност, характерна за жените от старите поколения. Ако твърде лесно отдадете себе си още в началото на връзката, интересът му може доста да намалее.

Не пишете SMS-и през една минута

Да, понякога е хубаво да засвидетелстваш внимание на половинката си, да му покажеш, че мислиш за него, но не го правете през една минута.

Покажете му, че има моменти, в които ще му е по-трудно да ви притежава. Демонстрирайте, че имате свой живот, в който той трябва да си извоюва специално място.

Покажете му, че имате приятели

Страхотно е да имате богат социален живот. Покажете това на гаджето си. Предизвикайте го да извоюва своето място сред останалите ви любими хора. Ако нещата не се получат, трябва да имате предвид, че отношенията ви по-нататък ще са откъснати от компанията ви.

Покажете му, че и другите момчета ви искат

Мъжете са състезателно настроени по природа. Той ще се активизира, ако знае, че има и други мъжки очи, дебнещи към вас. Пък и коя жена не иска да се борят за нея.

Свързани статии

Вземете си почивка

Отдалечаването един от друг за малко е много полезно упражнение, което ще ви помогне да се сближите още повече, а и ще му липсвате доста, докато сте далеч един от друг. Това събужда копнежи, които иначе може да дремят дълго.

Създайте си хубави спомени заедно

Когато не сте заедно, той ще има за какво да мисли и мечтае. Колкото по-интересен и вълнуващ е опитът ви заедно, толкова по-голяма е притегателната сила помежду ви.

Носете специален аромат

Мъжете обожават ароматите. Изберете секси парфюм, който да му напомня за вас, когато не сте заедно. Дори можете да му подарите своя дреха или предмет, ухаещ на вашия специален аромат.

Носете най-хубавите си дрехи от гардероба

Не се обличайте прекалено ежедневно и обикновено. Нека всеки ден той забелязва прекрасния ви външен вид, заради който мнозина се обръщат след вас.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
AgBOKATA ( преди 9 години )
До номер 2 - хубава идея/предложение, но едва ли е достатъчно само това за щастлив съвместен живот.До номер 5 - не си ли споделяте кое ви харесва и кое не, какви са ви проблемите, какво ви притеснява ? За да се стигне до тук явно има причина.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
........ ( преди 9 години )
И това не е правилно поне за мен. Аз се къпя редовно, не правя секс редовно, и готвя всеки ден от любимата му храна. Та тези съвсем прости неща не помагат. През деня си е с друга и на работа, вечер е изморен и то всеки ден за всичко и аз просто съм като някаква вещ от този дом. Какво трябва да направя още? В началото на връзката всичко е цветя и рози и се казва истината, но след години не е същото.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 0 rate down comment
Vesko ( преди 9 години )
Преди някой да почне да взима такива текстове под внимание, силно и препоръчвам да прочете някоя и друга научна литература по социално и просоциално поведение. Точно така, по психология. Това, което авторката визира е т.н. 'Пренебрежително' социално поведение. Човек с това поведение има пренебрежителен стил. За такъв човек са характерни и популярни (макар не на 100% винаги) поведение от тип 'Аз съм прави, ти си грешен'. Когато възникне проблем или някакъв сблъсък, тогава човек от този тип счита, че е много над другите да дава каквото и да е било обеснение. Този тип стил води до следните неща:- Убиване на всякаква емпатия и от там на любов към него в отсрещната страна- Само хора, които искат да бъдат контролирани и водени (характерни за хора с ниско самочувствие) са привлечени от този тип поведение.Има и още много по темата ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 0 rate down comment
Иван ( преди 9 години )
Значи много обичам да чета подобни глупави статии, които се опитват да вкарат всички мъже или пък всички жени в ЕДИН ОБЩ КАЛЪП! Как не можахте да осъзнаете, че във войната и любовта НЯМА ПРАВИЛА! Всеки човек СИ Е СТРОГО ИНДИВИДУАЛЕН! Аз например съм Дева и ако някоя жена успее да ме спечели ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖЕНИ ПРОСТО ПРЕСТАВАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ! Обаче почне ли да ми върти някой от номерата описани тука или да ми се прави на интересна ПОЧТИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МЕ ЗАГУБИ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 2 rate down comment
Анонимна ( преди 9 години )
Досега нито една жена не е накарала насила/нарочно някой мъж да се влюби в нея за повече от една година. Насила хубост не става. Ако ви харесва достатъчно, за да се влюби във вас, ще се влюби и ще ви обича без всякакви трикове. А за да остане с вас - ето три изпитани трика - къпете се редовно, правете секс с желание и му гответе (може и съвсем прости неща).
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
gluposti ! da ne sam bebe da vartia nomera ? ako mi e nepriatno s daden 4ovek se distanciram < Ako sam umorena - si po4ivam za da po4ina , A ako iskam da sam s daden 4ovek - rposto go kazvam realno , Tolkova li e trudno da se kaje na 4ovek , 4e go obi4a6 ? 4e iska6 da si s nego ? Tolkova li e slojno da se kaje istinata ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар