Благодарение на интернет можем да се осведомим за всякакви проучвания, анкети и експерименти, в които учените представят всякакви списъци с факти за почти всичко от заобикалящия ни свят.

Едни от най-любопитните си остават тези, които са свързани със секса и взаимоотношенията между половете. Споделяме някои от тях.

Има 5 типа жени, които мъжете избягват: серийните флиртаджийки, жените, които говорят за брак на първа среща, обсебващите жени, парти-момичетата, дамите, които говорят твърде много или така наречените кралици на драмата.

Щастливите хора привличат към себе си повече обожатели.

Мъжете изразяват силните си чувства чрез акта на правене на любов.

Четири от 10 връзки, започнали на работното място, завършват с брак.

По време на 30 минути активен секс изгаряме приблизително 200 калории.

Тонът на гласа по своему е важен, но мъжете са в пъти по-чувствителни към него, отколкото жените.

Проучвания показват, че около 90% от мъжете и 65% от жените мастурбират от време на време.

Когато трябва да вземат важни решения, господата действат логически, което означава, че може да им трябва повече време, отколкото ние сме готови да чакаме.

Зърната на мъжа са също толкова чувствителни при допир и ласки, колкото вашите.

Извън спалнята най-често срещаното място за правене на секс е колата.

Близо 40% от мъжете не се чувстват уверени на първа среща.

Проучвания показват, че университети, кафенета и молове са отлични места за флирт, защото хората са по-отворени към срещи, отколкото когато посещават кино или ресторант.

Нивото на образование на един човек влияе на това на каква възраст ще встъпи в брак или сериозни взаимоотношения.

Още по темата

В тези държави и населени места, в които има повече завършили вишисти, възрастта за сключване на брак е по-висока. Докато в местата, в които има по-ниско образовано население, бракът се случва по-рано.

Женените двойки са склонни да имат по-закръглена талия, което може да доведе до намаляване на сексуалното привличане. Също така, ако в една връзка единият от партньорите е с наднормено тегло, шансът другият партньор да има проблем с теглото се увеличава с до 37%.

Като цяло, възрастните мъже мислят за секс на всеки седем минути.

Въпреки, че почти всяка част от тялото или част от облеклото може да бъде приета като сексуален фетиш, обувките и стъпалата са двете най-често предпочитани части.

Снимка: Thinkstock