Интимно

Каква среща и любов да очаквате с различните зодиакални знаци

Скорпионите са много страстни в леглото

08.04.2015г. / 13 55ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Рак

Раците са чувствени, романтични и спокойни натури. Обичат дългите и вълнуващи разговори, но по-рядко биха действали първи, тъй като се страхуват да не бъдат отхвърлени. В една връзка са готови да дадат всичко от себе си, но ако загубят доверие към вас, губите любовта им завинаги.

Лъв

Лъвовете искат да бъдат под светлините на прожекторите и това ще проличи още на първата среща с представител на тази зодия. Те са уверени и се нуждаят от вашето внимание и комплименти.

Едновременно с ласкателството и романтиката обичат и да има малко драма във взаимоотношенията им. Спечелите ли веднъж сърцето им, ще се радвате на страстна любов.

Дева

Девите са аналитични и безкористни в любовта. Те са като трюфели – отвън твърди, отвътре меки и сладки. По отношение на флирта, са по-скоро старомодни и си служат с класически похвати. Също така се нуждаят от повече време, за да изградят стабилна връзка. Срещите с тях са приятни.

Везни

Нерешителният характер на Везните прозира и в любовния им живот. Обичат да ги ласкаят, но също така се нуждаят от пространство. На първите срещи с представител на зодия Везни не говорете за бивши половинки, брак или деца, защото това ще ги отдалечи от вас.

Въпреки това, когато са във връзка, те са страхотни партньори, отдадени на любимия човек.

Свързани статии

Скорпион

Трудни партньори по отношение на любовта. Мистериозни са, но в същото време изключително много държат на откритите отношение в любовта. Трудно се доверяват, но спечелите ли доверието им, може да се радвате на дълготрайни взаимоотношения. Понякога са твърде властни и това най-често им създава конфликти с партньора. В леглото са истински огън.

Стрелец

От всички зодиакални знаци, Стрелците обичат най-много приключенията в любовта. В отношенията си с противоположния пол отдават много енергия и винаги се стремят да изпъкват с креативни идеи, с които да впечатлят. Изключително сантиментални са и помнят и най-малките детайли в разговорите с любимия човек. В леглото могат да ви изненадат приятно със своята спонтанност и страст.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
гостенка ( преди 8 години )
За Девите е вярно ! А за Скорпионите ми писна да слушам колко са сексуални ! Струва ми се,че под сексуалност тук следва да се разбира засилен нагон по рождение,но в грубия му и първичен вид, който на мен като изтънчена Дева, не ми се нрави, дори като мисъл ! Малко са хората,които правят ЛЮБОВ а не просто секс !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Зодиак ( преди 8 години )
Моят опит:1. За Телеца е вярно донякъде.2. За Рака - изобщо не е вярно.3. За Скорпиона - много точно написано.4. За Водолея - дано да е така!:)Вероятно зависи и от конкретната личност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар