Независимо дали вярваме или не в астрологията, денят ни обикновено започва с чаша кафе и преглед на дневния хороскоп. Вълнува ни не само как ще премине денят ни според звездите, но и какви взаимоотношения може да очакваме с представителите на различните зодиакални знаци. Вижте какво да очаквате в любовта.

Козирог

Когато става въпрос за запознанства, Козирозите са комуникативни, но не и експериментатори и не действат спонтанно. Те са търпеливи и обичат взаимоотношенията им да узряват във времето. Класни и стабилни са и понякога им отнема повече време, за да открият подходящия партньор. Срещите с тях са приятни, а във връзките си може би са едни от най-лоялните зодиакални знаци.

Водолей

Родените под знака на Водолеите са с богато въображение и приключенски дух. Тяхната нетрадиционност и творчески характер, ги правят забавна компания. В ухажването действат смело, защото винаги са убедени в своята успеваемост.

Риби

Рибите са много чувствителни и търпеливи по отношение на любовта и винаги са готови да направят своите партньори щастливи. Когато имат интерес към някого, могат да чакат със седмици, за да може отсрещната страна да ги опознае достатъчно добре и да види техните красиви страни. Срещите с тях са приятни, а разговорите увлекателни.

Овен

Овните са страстни и вълнуващи, искат да бъдат винаги на гребена на вълната на любовта. Големи романтици са, готови са да похарчат цяло състояние, за да впечатлят любимия човек. Обичат разнообразието, затова ако се срещате с Овен, знайте, че ще ви предложи разнообразие. Не обичат измамниците в любовта, затова бъдете честни с тях.

Телец

Верен на своя символ, Телецът е упорит и постоянен, което означава, че ако сте харесани от представител на тази зодия, той ще се бори за вашето внимание.

Но нерядко Телците могат да бъдат и инертни и да очакват вие да направите първата крачка. Не се страхувайте да хванете бика за рогата. Очакват ви приятни и вълнуващи моменти.

Близнаци

Зодия на дуалността, Близнаците са склонни да проявяват своята двойствена природа и в любовта. Тяхното разнообразие и енергия ги прави прекрасни партньори, особено в леглото. Те са изключително социални, което ги прави и добри флиртаджии. С лекота общуват с противоположния пол. Ако търсите вълнуващи любовни моменти, изберете представител на тази зодия.