Интимно

Плюсове и минуси на връзката с женен мъж

Поддържали ли сте такава връзка?

14.04.2015г. / 14 15ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Сексът във връзката е нещото, което с времето неминуемо притихва. Страстта прераства в любов, растяща в друго измерение.

Всичко това е много хубаво, но много често се случва въпреки това човек да се впусне в изневяра.

Защо хората си изневеряват? Разбира се, причините са много и индивидуални. Какви са плюсовете и минусите да спиш с женен мъж.

Плюсове

Човек изневерява с някого, който го кара да се чувства високо ценен и желан. Този човек няма какво да губи, когато е с вас.

Женените мъже най-често са по-възрастни. Те са изкусни в секса, знаят какво искат и какво да дадат на една жена. Често това е привлекателно за жените.

Тайният секс автоматично повишава градуса на страстта и прави връзката още по-желана.

Винаги го има елементът „ние не трябва да правим това“, което възбужда още по-силно. Мисълта, че правиш нещо извън правилата, за някои хора действа като мощен афродизиак. Знаеш, че забраненият плод не трябва да се пипа и си казваш: „Само още веднъж и край...“.

Няма натиск в отношенията. Забавно ви е заедно. Връзката е по-скоро игра, отколкото обвързване.

Не се питате накъде отиват нещата, защото няма никакво значение. Някои хора имат нужда точно от неангажиращи приключения, които да им доставят удоволствие, без да навлизат в сложни връзки.

Другите видове взаимоотношения са неопределени от самото начало. Никой не знае дали връзката ще просъществува. Когато просто правите секс с женен мъж от време на време, единственото нещо, което ви интересува е да си прекарате добре.

Карате мъжа до себе си да се чувства желан, както и той вас. Това е нещо, което с времето започва да избледнява при продължителните връзки. Тази ситуация ви кара да чувствате силен моментен прилив на щастие.

Жененият мъж ви засипва с комплименти, защото за него вие сте истинска награда. Вие притежавате всичко, което за него звучи и изглежда страхотно. Чрез вас той се връща в младостта, а така ви дава всичко, на което е способен и от което имате нужда.

Минуси

Ако хората разберат за малката ви игричка, много от тях ще ви осъдят и намразят.

Определението „другата жена“ е меко казано неприятно. Това означава, че вие сте другата версия на алфа женската, ако говорим със зоотерминология. Това означава, че сте номер 2. Никой не иска да е на второ място. Все някога това започва да тежи.

Трябва да планирате всичко около „истинския живот“ на мъжа. Всичко се върти около това да правите нещата така, че да не ви хванат. За известно време е забавно, но след това започва да ви влудява.

Свързани статии

Малко е депресиращо да се срещате с мъж, който е потиснат от факта, че жена му не го е дарявала с орална любов от години. Предполага се, че това е вашата цел, това очаква той от вас.

Мисълта, че съпругата му не е зло чудовище, а жена като вас не ви дава мира. Непрекъснато мислите за това как би се почувствала тя. Как бихте се почувствали вие на нейно място! Тя вероятно го обича...

В съзнанието ви изплува въпроса: „Какво бъдеще ме очаква?“. И очакванията всъщност не са никак добри.

Дългът на мъжа е към жена му и семейството му. Тази мисъл ви терзае повече, отколкото си мислите.

Искрено съчувствате на съпругата му. Вие не искате целенасочено да съсипете нечий живот. Но искате и вашият да е пълноценен. Надявате се в даден момент той да избере вас. Питате се дали ще се справите със ситуацията, ако връзката ви излезе наяве.

Коментирай