Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 април 2015

Седмицата ще бъде наелектризиращо любовна

20.04.2015г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Слънцето навлиза в знака на Телец и напомня на всички, че чувствените удоволствия в живота трябва да бъдат с приоритет. Седмицата ще бъде наелектризиращо любовна. Ето какво показва звездната карта за отделните зодиакални знаци.

Овен

През тази седмица, когато става въпрос за любов, може да очаквате късмет. Обвързаните Овни ще получат приятна изненада от любимия човек, а ако сте самотни, имате голям шанс да срещнете перфектния партньор.

Телец

Слънцето е във вашия знак и вие сте готови да блеснете в цялата си светлина и това ще бъде забелязано от всички. Самотните Телци ще получат допълнително внимание от противоположния пол.

Обвързаните ще имат възможността да се насладят на хармонията на своята връзка. Вашата управляващата планета Венера, също ще бъде хармонично свързана с Юпитер. Може да бъдете сигурни, че ще получите каквото искате от живота ... и любов!

Близнаци

Позитивни вибрации очакват Близнаците в сектора на социалните взаимоотношения и романтиката. След сряда необвързаните представители на зодията ще имат добри възможности за флирт. Раздвижете социалния живот, тъй като има вероятност да се запознаете с някоя ексцентрична и пленяваща личност.

Рак

Обвързаните Раци ще се радват на подкрепата на своята половинка по отношение на творчески или професионални планове. Не забравяйте да покажете и вашето внимание към половинката. Що се отнася до необвързаните, при тях няма да бъде скучно или поне в любовта.

Въпреки силните емоции, които ги връхлитат, важно е представителите на тази зодия да обмислят повече своите действия, за да не останат наранени.

Лъв

В сряда Венера ще „прегърне“ Юпитер, което определено ще бъде във ваша полза. Тези две планети ще ви донесат радост и любов. Ако имате любим човек до себе си, ще се радвате на моментите заедно.

Дева

За тези от вас, които се намират във връзка, подкрепата от страна на половинката ще бъде водеща тази седмица. Ще имате възможността да проведете дълбоки разговори, да споделите съкровени тайни, което ще ви сближи още повече.

Коментирай