Интимно

7 контролиращи женски действия, които мъжете мразят

Дами, не смазвайте мъжкото му его по тези начини

02.05.2015г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

В една връзка обикновено единият от партньорите доминира. На повечето мъже им се иска те да са във водещата роля, защото според тях така е редно. Но жените не си поплюваме, когато става дума за контрол.

Някои жени притежават истински диктаторски характер, който ги кара да упражняват силна власт над партньорите си.

Кои от всичките контролиращи действия, които предприемате, дразнят мъжете най-много от всичко друго?

Обаждането по 5 пъти на час

Той би бил щастлив, ако знае, че ви е грижа за него, но не чак толкова много! Обажданията и SMS-ите по 5-6 пъти на ден, а дори и повече, влудяват мъжете. Повечето мъже обожават независимостта си и когато се опитвате да им я отнемете, инстинктивно се дърпат.

Има моменти, в които просто трябва да го оставите малко да се порадва на личното си пространство.

Предизвикването на скандал

Дами, признайте си, че ви се е случвало да се чудите как да предизвикате караница, защото нещо ви глозга, а нямате повод да изплюете камъчето.

Другото, което много дразни мъжете е подозрението в изневяра. Когато са ви наистина верни, мъжете искат това да бъде отчетено, а не постоянно да бъдат подлагани на разпити, прочитания на имейлите, профила във Фейсбук, подробен преглед на телефона и още куп детективски похвати.

Контролирането на приятелите му

Някои жени прекаляват като си позволяват да упражняват контрол не само върху мъжете си, но и върху техните приятели. Покажете му, че цените мнението му, но го оставете да прави собствени избори и най-вече – не се опитвайте да го контролирате чрез контрол на приятелите му.

Избирането на обувки и дрехи вместо него

Вие не сте му майка и той не е на дванадесет, за да си позволявате да избирате какъв да бъде външният му вид. Дори да успеете да се наложите за една дреха или костюм за рождения му ден, не разчитайте, че ще промените стила му по ваш вкус.

Свързани статии

Поставянето на вашето мнение на първо място

Вие сте във връзка и това означава, че мненията ви трябва да са равностойни. Ако винаги вие избирате ресторант, място за почивка или разходка, ако вие решавате какво ще се пазарува и от какво имате нужда, а той винаги е безгласна буква, трябва да знаете, че надали е доволен от този факт.

Говорите от негово име

Така го карате да се чувства не мъж, а дете. Помнете, че всеки мъж, дори да не е типичен мъжкар, има своето мъжко его и вие не трябва да го сравнявате със земята. Оставяйте го да изразява онова, което мисли сам.

Правите планове за двама без да обсъждате с него

Ако искате да направите някакъв план за почивка или нещо друго, допитайте се до неговото мнение. Мъжете мразят да им насаждате вашите предпочитания, особено ако не съвпадат с техните.

За да го направите щастлив, не забравяйте да попитате за мнението му за каквито и да било планове, които включват и него. Ако той ви остави да решите, тогава поемете цялата инициатива.

Коментирай