Интимно

Най-лошите начини да предложите брак

Никога не правете това с любимата си, господа!

07.05.2015г. / 13 30ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Повечето жени мечтаят от малки момиченца за мига, в който любимият ще им предложи брак. Толкова чакаме този момент, че през годините му придаваме магически чар и когато нещата не се случат така, както сме си ги представяли, следва меко казано разочарование.

Жените очакват да чуят нещо романтично, нещо дълбоко и незабравимо. Моментът трябва да е специално организиран, а не да е някое клише от евтин филм. Затова, момчета, постарайте се да не предлагате на бъдещите си съпруги по най-лошия начин на света!

Ето какво никога да не правите, планирайки предложение за брак:

Предложение за брак след бременност

Така и така вече работата е станала... Не е нужно да се чувствате длъжни да предлагате брак на половинката си, освен ако и двамата не искате бебето да расте задължително в законна семейна среда.

Един истински влюбен мъж би направил този избор преди да му се наложи да го прави поради обстоятелствата.

По време на брачната й церемония

Абстрахирайте се от типичния холивудски сценарий, в който брачната церемония на възлюбената ви, която се жени за друг, бива триумфално прекъсната от вашия възглас: „Аз възразявам!“.

Това е изключително неподходящ момент за предложение за брак. Всеки от гостите би ви линчувал, защото ако наистина обичате дамата, досега трябваше да сте й предложили.

Ядливия пръстен

Един от най-клишираните начини за предложение на брак е скритият в нещо сладко пръстен. Тази банална идея търпи много вариации – пръстен в чаша шампанско, пръстен в шоколадов мус, пръстен в парче торта, пръстен върху глазура на торта.

Можем да изброяваме още, но разбрахте смисъла, нали?

Всяка жена би се зарадвала на спонтанност и едновременно с това на креативност. Пресъздаването на вече изпитани начини за предложение оставят нотка на тъга в сърцето на една влюбена жена.

Предложение по време на погребение

Тъжните моменти неминуемо ни карат да си направим равносметка за нещата, които не сме направили. Изведнъж, когато един живот приключи си казваме, че времето ни на този свят е малко и няма смисъл да чакаме, за да сме щастливи.

В траурни моменти човек става твърде сантиментален и понякога прави необмислени неща. Не попадайте в графата с персони, действащи необмислено, за да не съжалявате за избора си.

Публичното предложение

Вземането на решение да се ожените само по себе си е сериозна работа. Не въвличайте един куп познати и непознати хора. Това е най-голямото клише, съществувало някога в историята на брачните предложения!

Много жени мразят идеята за публично предложение, защото така биват поставени в условия на притискане да кажат заветното „да“. Някак неудобно става да откажеш пред толкова много хора, а и моментът вече не е толкова личен и съкровен.

Мъже, може идеята да изкрещите пред целия свят, че обичате дамата на сърцето си, да е страхотна на пръв поглед, но представете си неловкото мълчание пред тълпа от хора, ако тя е на друго мнение!

Свързани статии

Предложение в социалната мрежа

Само защото социалната мрежа стана широко употребяван начин за комуникация не означава, че и предложението за брак може да се случи именно там! Ако сте решили да предприемете тази важна стъпка в живота си, за нищо на света не го правете чрез социалната мрежа! Бихме го нарекли меко казано обидно за една дама.

Предложение на Свети Валентин

Нима този ден не е достатъчно сладникав, за да го разводнявате и чрез лигаво предложение?! Та то ще потъне в купища плюш, червени сърчица, шоколадови бонбони и балони, които и без това задръстват емоционално този празник.

Вместо предложението ви да потъне в тази сладникава обстановка, измислете нещо специално, нещо, което има значение за вас и вашата избраница.

Коментирай