Интимно

7 мъжки жеста, които ни карат да обичаме мъжете още повече

Ах, тези мъже!

22.05.2015г. / 15 01ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Обикновено обичаме половинките си заради това какви личности са. Харесваме външния им вид, привлича ни усмивката им, чувството за хумор, начинът, по който се държат с нас. Всяка двойка е различна и специална.

А какво правят мъжете, когато са влюбени, което ни кара да ги обичаме още повече?

Целуват ни по челото

Кое момиче не обича да го целунат нежно по челото?! Целувката по устните е израз на любов и привличане, но в целувката по челото има нещо специално. Тя говори за дълбока загриженост и сериозен ангажимент.

Ако вашият човек прави това често, трябва да се чувствате истинска късметлийка!

Прегръщат ни, когато плачем

Жените имат нужда да бъдат притиснати към нечии силни мъжки гърди, когато страдат. Някои жени се разплакват по-лесно от други, но независимо от това всички имаме нужда от силна утеха.

Колкото и да сме различни ние жените, всички имаме нужда от едно – половинката ни да ни прегърне силно без да пита какво ни е разплакало. Важното е да знаем, че има някой специален, който ще ни утеши и ще избърше сълзите ни.

Изненадват ни с цветя без повод

Цветята винаги са прекрасен подарък, без значение защо ги получаваме. Когато вашият човек ви подари цветя без конкретна причина, повод или празненство, вие знаете колко дълбока е любовта му към вас.

Цветята са един от най-нежните жестове, които мъж прави към любимата си жена. Те означават, че той мисли за вас непрекъснато и иска да ви зарадва, дори когато нямате повод за усмивка.

Разказват на приятелите колко страхотна жена имат

Едно от многото хубави неща, които мъжете правят и които ни карат да ги обичаме още повече е начинът, по който те говорят за нас пред приятелите си.

Когато любимият ни казва най-хубавите неща за нас пред близките си, няма нещо, което да ни зарадва повече от това! Да знаеш, че половинката ти те обожава и иска целият свят да знае това е безценно!

Свързани статии

Повдигат брадичката ни за целувка

С този жест сякаш мъжете казват: „Винаги ще останеш в сърцето ми!“ Това е един от най-смирените и романтични жестове, които влюбените представители на мъжкия пол правят. Това е докосване, което не само подсказва порив за закрила, но и ни кара да се чувстваме като малки момиченца с омекнали колене пред силната ни половинка.

Изненадват ни с уикенд някъде далече

Ако вашият човек прави това, не се отказвайте от него. Дори да не го прави, не се отчайвайте – на някои мъже им трябва повече време, докато се отпуснат и се решат на такава изненада.

Те показват защитническата си страна

Има неща, които мъжете правят, за да ни защитят. Жените са силни и независими в днешно време, пък и преди. Но не е ли хубаво да има някой, който да е дълбоко загрижен за нас – някой, за когото сме сигурни, че ще застане пред опасността, за да ни предпази.

Той би могъл да ви защити по много различни начини. Дали ще се справи с трудна ситуация вместо вас или ще направи нещо вместо вас, за да не се нараните – няма значение. Важното е, че вашият човек се държи с вас като с истинско съкровище.

Коментирай