Интимно

Лъжи за любовта и живота от „Сексът и градът“

Сексът за една нощ може да се превърне в сериозна връзка

25.06.2015г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всяка жена, която харесва сериала и филма „Сексът и градът“ и разпознавайки се в някоя от героините, поне веднъж си е представяла как би изглеждал нейният живот, ако живееше в Ню Йорк и беше Кари, Саманта, Шарлот или Миранда.

Има много причини, поради които жените бяха запленени от „Сексът и градът“. Не само перфектният аутфит на Кари или прямостта на Саманта. Но и от онези малки лъжи за любовта и живота, в които не спираме да вярваме, въпреки че знаем, че не са истина. Споделяме някои от тях.

Анализирането на ситуации, в които са замесени мъже, може да даде отговори на вашите въпроси. Отговори или самозалъгване? Понякога ситуациите са толкова ясни, че отговорите прозират и няма нужда да ги анализирате на всеки обяд или вечеря.

Може да не сте в състояние да промените един мъж, но трябва поне да се опитате. Лъжа! Освен, ако искате да отдалечите партньора от вас. Спомняте ли си колко неуспешни опита направи Кари, за да промени Тузаря, а Саманта с нейния партньор?

Трябва да лъжете за вашите хобита и интереси, за да се харесате на мъжа до себе си. Знаете че това е лъжа и знаете че след време истинското ви Аз ще излезе на показ, защото то е по-силно от вас. С тази лъжа, не обричате ли на неуспех любовта си?

Да пишеш един път седмично колонка в печатно издание, може да ти осигури добри доходи. Лъжа! Нека помислим колко струва един чифт обувки на Кари... Приблизително около 750 долара, към това добавете и наема на жилището, което е около 3000 долара, вечерите, закуските и обедите, тоалетите....

Отнема точно половината от продължителността на връзката, за да продължиш след раздялата по нов път в любовта. Не се залъгвайте. Някои раздели се преодоляват за по-кратко или по-продължително време.

Мъжете обичат драматични жени. Нима? Да, за дамите е характерно, че драматизират определени ситуации. От друга страна, силният пол е подготвен за определена доза драма. Но не е абсолютна лъжа, че мъжете обичат и предпочитат компанията на жени, които винаги драматизират.

Свързани статии

Да бъдеш необвързан е най-лошото нещо, което може да ти се случи. Лъжа! Ползите от това да бъдеш необвързан са много. По-лошо от това да нямаш любим човек до себе си е фиксидеята за това, че на всяка цена трябва да намериш партньор.

Сексът за една нощ може да се превърне в сериозна връзка. Лъжа! Не е задължително мимолетното забавление да прерасне в мечтаната за вас любов. Затова, ако ви се иска секс за една нощ – OK, но никога не тръгвайте с големи очаквания.

Някъде там ви чака вашият Тузар. Звучи романтично, красиво, изпълнено с приключения, но е поредната лъжа, в която много жени повярваха.

Снимка: outnow.ch

Коментирай