Интимно

Любимата храна издава какви сте в секса

Ако обичате ванилов сладолед, вие сте скучни в секса

14.07.2015г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Храната е прозорец към душата. Предпочитанието ни към определени храни подсказва не само какви личности сме, но и какви сме в секса. Коя е вашата любима храна и какво показва за вашия сексуален живот, вижте в следващите редове.

Пикантни храни – Любителите на пикантните храни обичат да вдигат адреналина си и да поемат рискове, особено в секса. Те са страстни и обичат да го правят на рискови места.

Пица – Любителите на пицата определено са мързеливи в леглото, но и неособено издръжливи. Ако сексът с тях продължи 30 минути, това направо си е рекорд.

Картофено пюре – Ако не може да седнете на масата без да имате гарнитура от апетитно картофено пюре, то за вас може да се каже, че харесвате всички секс пози, в които сте в легнало положение.

Панирано хрупкаво пиле – За вас в секса винаги трябва да има подправка. Това може да е ароматна свещ или плато с афродизиаци. Но винаги държите да има разнообразие.

Мелба с различни видове сладолед, сиропи и целувки – За вас може да се каже, че сте извратени в леглото. Обичате да включвате храна в сексуалните игри, като сметана, шоколад, а аналният секс ви доставя невероятни удоволствия.

Суши – За любителите на суши е характерно, че обичат да правят секс в пози, които изискват повече гъвкавост и издръжливост.

Ванилов сладолед – От вас не може да се очаква кой знае какво в леглото. Вие направо сте си скучни в секса.

Корнфлейкс – Ако корнфлейкс е любимата ви храна и я хапвате не само на закуска, то определено обичате да мастурбирате.

Брауни – Любителите на вкусния сладкиш не само обичат да се самозадоволяват, но предпочитат да го правят по-често пред партньора, отколкото когато са сами.

Шоколад – Без значение дали предпочитате млечен или черен шоколад, вие обичате романтиката в секса, а мисионерската поза е една от най-често практикуваните.

Макарони със сирене – За вас сексът е забавен и вълнуващ, но максимално опростен. Няма камшици, садо-мазо игри.

Добре опечена пържола – Любителите на сочното печено месо са страстни и първични в секса. Харесват дивото и „кучешката“ секс поза.

Ризото – За тези, които предпочитат вкусното и добре направено ризото, може да се каже, че са любители на тантрическия секс.

Свързани статии

Фъстъчено масло – Всичко, което сте научили за секса е не толкова от вашия опит, колкото от гледане на порно.

Плодови сладкиши – Ако обичате вкусните домашни сладкиши приготвени с ароматни плодове, за вас може да се каже, че правите чувствен секс и през цялото време не спирате да се взирате в очите на партньора.

Замразен йогурт – Замразеният йогурт е предпочитан от хората, които често симулират оргазъм.

Пуканки – Ако сте мъж и любими са ви пуканките, то определено имате проблем с преждевременната еякулация.

Снимка: istock

Коментирай