Интимно

Какво да попитаме, когато сме на speed dating

Как се виждате след 5 години?

17.07.2015г. / 13 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки е чувал за speed dating или бързи срещи. На тези бързи срещи, самотните души биха могли да открият любовта на своя живот. Когато сте заявили желание да участвате в тези срещи е добре да бъдете подготвени с въпроси, които да зададете на събеседника си.

За да ви улесним, събрахме едни от най-важните, които е добре да зададете, преди да решите дали искате да продължите срещата си с този човек.

Какво е естеството на вашата работа? Това е един от първите въвеждащи въпроси и разкрива професионалния статут на лицето.

Откъде сте? – Важен въпрос, защото човекът срещу вас би могъл да е дошъл в града ви само заради бързите срещи.

Кога приключи последната ви връзка и колко време продължи? Тук човекът срещу вас би могъл да разкрие подробности и от предишни свои връзки.

Какво търсите в една връзка? Това е наистина един от най-важните въпроси, който не бива да пропускате да зададете, когато сте на бързи срещи. В зависимост от отговора, който ще получите, ще разберете дали има съвпадение в интересите между вас, в желанията за любовта.

Какво според вас е най-важното в една връзка? Отново ключов въпрос, който разкрива отношението на личността срещу вас към любовта.

Искате ли да се ожените и някога били ли сте женени? Този въпрос е важен, тъй като ще разкрие дали намеренията ви се движат в една посока.

Искате ли / имате ли деца? Ако търсите дългосрочни взаимоотношения и искате да имате вече деца, това е важен въпрос, на който търсете отговор.

Как и къде обичате да се забавлявате? Този въпрос отново ще хвърли светлина върху това дали имате допирни точки.

Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Отговор, който ще разкрие пред вас дали той е романтичен.

Коя е любимата ви книга, филм, музика, изпълнител и така нататък? Приятен въпрос, който разчупва разговора и разкрива повече за личността на другия.

Обичате ли животни/имате ли домашен любимец? Помислете добре. Ако вие искате да имате домашен любимец или имате и заживеете с новия ви партньор, а той не обича животни или страда от алергия...

Свързани статии

Как се виждате след 5 години? Винаги може да бъдете заблудени, но не и когато става въпрос за прогрес, амбиции, успехи, подобряване на социален статус.

Когато общуваме с хората е добре да знаем дали те са оптимистично или песимистично настроени към живота. Затова продължете разговора закачливо като попитате: Чашата е наполовина пълна или наполовина празна?

Какво ви кара да се смеете и плачете? Тук улавяте една друга страна на личността.

Какво харесвате в секса? Ако имате намерение да продължите срещата с този човек, може да зададете въпроса. Едва ли ще получите отговор в детайли, но поне може да откриете общи неща помежду си.

Коментирай