Интимно

Типажи мъже, които не стават за връзка

Поне не за дълготрайна

01.08.2015г. / 12 01ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка жена иска да бъде обичана. Дори да е необвързана, дори да се гордее със свободата си, дори да изтъква колко по-добре се чувства като независима жена, дълбоко в сърцето си тя иска да бъде закриляна, обичана и истински ценена.

Понякога правим грешни избори по отношение на мъжете. Любовта е сляпа, факт! Но все пак, за да ви предпазим от лош избор, ще изтъкнем най-лошите типажи мъже, с които никога да не задълбочавате връзката си.

Вечно заетият

За какво ви е мъж, който не разполага със свободно време или още по-лошо – не желае да разполага! Ако искате да имате бъдеще заедно, трябва да го изградите. А как да стане това, ако не се виждате?

Онзи, който истински ви обича ще намери време за вас. Ще иска да бъде в компанията ви. Ще ви сложи като приоритет номер едно. Не се примирявайте с това да ви взимат за даденост.

Маминото синче

Този тип мъже не просто не са подходящи за съпрузи, те са неподходящи за връзка изобщо. Дори е странно как има жени, които преглъщат този факт!

Какво ако не мъжеството, взимането на решения и характерът би ви привлякло у един мъж? За съжаление, често мамините синчета не притежават тези мъжки качества. Те са колебливи, мрънкащи, трудно взимащи решения. А на всичкото отгоре ще ви критикуват за всичко!

Суетният

Обсебените от външния си вид мъже рядко се вглеждат в душата на една жена. Единственото, което можете да очаквате от влюбен в себе си мъж е да намира кусури на външния ви вид непрекъснато!

Животът ви с такъв човек би бил лишен от нужди и желания. Вие ще се съобразявате единствено с него. Обикновено хората, влюбени във външния си вид са склонни да властват над половинките си, заради високото си самочувствие.

Свързани статии

Злоупотребяващият

Тук става дума за злоупотреба във физически и психически аспект. Не ви е нужна връзка, в която не знаете дали няма да бъдете шамаросани в следващия момент или връзка, в която трябва да обмисляте всяка своя следваща дума.

Ако спонтанността е потисната, ако страхът е налице, ако се чувствате употребени и подчинени, помислете – ще се чувствате ли добре?

Ревльото

Мъжките сълзи са рядкост. Те са израз на дълбока болка, но примесени с мъжество. Мъжете не реват просто така. Но има и такива, които го правят. Циврят за това, че нямат добра работа, циврят, когато ударят жена си, а после се извиняват.

Хленчат, когато трябва да свършат нещо. Изобщо, за какво ви е да бършете сълзи, когато имате нужда някой да утеши вас, да ви помогне, да ви бъде гръб?!

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Спирохетки ( преди 8 години )
Най-добрият мъж, е мъжът с голям ... портфейл.В този случай дори и да е "Вечно заетият", "Маминото синче", "Суетният", "Злоупотребяващият" или "Ревльото" това вече няма значение."Всяка жена иска да бъде обичана. Дори да е необвързана, дори да се гордее със свободата си, дори да изтъква колко по-добре се чувства, като независима жена, дълбоко в сърцето си тя иска да бъде закриляна, обичана и истински ценена." Демек всяка жена иска да бъде *** ?!... Какви статии се пишат, просто не е истина... Към каква аудитория се целите 50+ свободно време и 12 котки ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
До... ( преди 8 години )
Хахаха, да бе каква е тази жена, всеки ден коментира в няколко сайта всевъзможни статии. Любимата ми реплика е под статии за звезди, че не познава хората на снимката....Днес поне разбрахме, че любимият й се казва Бойко...и този ден не мина напразно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
До ... от по-горният ( преди 8 години )
На "всяка манджа е мерудия". Във всеки сайт тя с нейния любим никога няма никакви проблеми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар