Интимно

Любовен хороскоп за 21-27 септември 2015

Венера и Марс ще помогнат много за хармонизирането на взаимоотношенията

21.09.2015г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
 Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои интересна седмица. За някои представители на зодиакалните знаци, тя ще бъде и доста динамична. Венера и Марс ще помогнат много за хармонизирането на взаимоотношенията. Какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп за 21-27 септември 2015 година.

Овен

През тази седмица стари връзки може да напомнят за себе си. Ще ви бъде трудно да вземете решение дали да дадете втори шанс. Като цяло ще започнете да гледате по-зряло на любовта и да правите сериозни планове с половинката. Ако търсите нова любов, има шанс да срещнете интересна личност.

Снимка: istock

Телец

Ще усетите силното влияние на планетата на любовта Венера. Тя ще ви даде мощен тласък в сектора на любовта, за да може с лекота да следвате желанията на сърцето си. Имате шанс за нова любов или да затвърдите сегашните взаимоотношения.

Близнаци

Благодарение на Марс и Сатурн обвързаните Близнаци ще могат да се радват на разбирателство с половинката. Възможно е да започнете да правите планове за нещо по-сериозно. Тези от вас, които все още не са намерили подходящата си половинка ще имат шанс за нови познанства, но само ако са по-социални.

Рак

Самотните Раци имат сериозни шансове да срещнат интересна личност от противоположния пол, която ще развълнува сърцето им. Сатурн се намира в такава позиция в момента, че не обещава сериозна любов. Това не значи, че няма да липсват авантюри.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати