Интимно

Как да еякулирате партньора си с ръце?

Обърнете внимание на захвата

26.09.2015г. / 14 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът е магия и експлозия от усещания. Любовната игра като част от него може да бъде такава, каквато поискате. След перфектното орално задоволяване, искате ли да накарате партньора да гледа на вас като на магьосница в любовта?

Тогава му осигурете незабравимо удоволствие, използвайки движенията и докосванията на вашите ръце. Споделяме няколко стъпки за това как да еякулирате партньора си с ръце.

Направете усещането приятно

На първо място е важно да помислите за усещането, което ще оставите в партньора си. В любовната игра никога не бива да бързате и всеки детайл е от значение. Затова не забравяйте да навлажните добре пениса, защото от енергичното триене може да нараните кожата.

Използвайте лубрикант на водна основа или ако още повече искате да възбудите половинката си, използвайте слюнката си. Повече гладкост за по-равномерни и енергични движения.

Изберете подходяща поза

В моментите, в които сте решили да задоволите партньора си с ръце, позата също е от голямо значение, за да се чувствате и двамата комфортно. Може да легнете на една страна, да го възседнете, обгръщайки с бедра коленете му или вие да сте клекнала, а партньорът ви да е изправен властно пред вас. Каквато й поза да изберете, осигурете си достатъчно място за ръцете, които да движите свободно.

Обърнете внимание на захвата

По време на любовна игра, дамите искат партньорите им да проявяват повече нежност. Представителите на силния пол се нуждаят от здрав захват, в който да усещат как нежните ви ръце си играят и как кулминацията зависи изцяло от вашите движения.

Вие определяте темпото. Не бъдете груби, внимавайте да не нараните препуциума, следете всяка негова емоция и стимулирайте тези точки, които му носят върховно удоволствие. И не на последно място стимулирайте една от горещите точки в мъжкото тяло – перинеума (меката област между ануса и скротума).

Определете скоростта

Това колко енергично да извършвате движенията с ръцете върху пениса на партньора, зависи от това колко бързо искате да еякулира. Играйте си с него.

Свързани статии

Оставете го да мисли, че кулминацията наближава и след това подръпвайки леко тестисите му, го върнете в началото на изживяването. Това ще забави еякулацията. От друга страна не забравяйте да следите и неговите емоции, те ще ви ръководят най-точно.

Една, две ръце или пръсти?

Ако искате да бъдете добри в еакулирането на партньора си, когато го задоволявате с ръце, трябва да се научите да използвате всяка част от тях. Редувайте ръцете си, действайте с двете едновременно, включете пръстите си в стимулирането на главичката, тестисите, така че да подразните всеки милиметър от пениса му.

Коментирай