Интимно

Любовен хороскоп за 12-18 октомври 2015

Сексуалната ви енергия е на високо ниво

12.10.2015г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Луната обещава много любов и страст за представителите на различните зодиакални знаци. Ако търсите сродната си душа, имате възможност да я срещнете. От друга страна сексуалната ви енергия е на високо ниво. Разположението на планетите ще бъде в полза на вашите взаимоотношения и либидо. Споделяме любовния хороскоп за втората седмица на месец октомври.

Овен

Благодарение на позицията на Луната тази седмица, обвързаните представители на зодията ще предприемат по-сериозни стъпки. Това може да е ново бизнес начинание или промяна, която да доведе до брак или общо съжителство. За необвързаните има големи шансове да срещнат някой, който истински да развълнува сърцето им.

Телец

Седмицата ще бъде повече от вълнуваща в сексуално отношение за Телците. Ако имате любим човек до себе си, отдайте се на повече страст. Ако правите планове за бебе, моментът за зачеване е подходящ. В случай, че търсите нова любов, отворете сърцето и очите си. Може би той или тя са съвсем близо до вас.

Снимка: istock

Близнаци

Необвързани ли сте? Тази седмица това може да се промени благодарение на Луната, която е във вашия сектор на истинската любов. Ще имате възможността да се запознаете с някой специален, който наистина да плени сърцето ви. Важно е да бъдете по-социални, за да увеличите потенциала си за нова любов. Ако вече се намирате във връзка, ще намерите нови начини да я обогатите.

Рак

Ако искате да въведете някаква промяна в сексуалния си живот, може да говорите с любимия човек. Това ще накара и двама ви да се чувствате добре. Моментът е подходящ и за обсъждане на други важни въпроси. Ако изпитвате някакви съмнения относно връзката ви, които ви правят по-уязвими, време е да ги премахнете. В петък се отдайте на повече романтика.

Коментирай