Интимно

8 типа партньори, които всеки е имал

Напълно отдаденият

13.10.2015г. / 13 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта има много лица. И щом има много и различни видове любов, има различни видове партньори, които преминават през живота ни. Ревнивият, този който изневерява, пасивният и т. н. Споделяме още няколко образа на любовници, които ще ви върнат назад във времето или ще ви накарат да преосмислите сегашната си връзка.

Даващият

Това е безкористният любовник, който смята, че винаги има какво да навакса във връзката си и отношението към половинката. Ако с нещо е допуснал дефицит на внимание към любимия човек, винаги ще намери начин да се реваншира.

Взимащият

Всеки е имал някога в живота си такъв човек за партньор. Той е егоист и държи нещата да се случват по неговия начин. Обикновено не влага усилия във връзката си и рядко се интересува дали прави половинката си щастлива.

Напълно отдаденият

Такъв партньор е мечта за всяка жена. За него винаги от първостепенно значение е да вижда усмивката на лицето на любимата. Готов е на всякакви жертви, за да бъде тя доволна. Това означава, че с лекота може да се откаже от собствените си нужди и желания в името на любовта.

Регулаторът

На пръв поглед е любящ, грижовен и внимателен към вашите нужди. Но някъде там започва да показва своята природа и да налага ограничения. Винаги успява да направи така, че да държи емоциите ви в ръцете си.

Егоистичният

Той много си прилича с взимащия. Винаги пита какво има за него, стреми се да вземе по-голямото парче от общите ви облаги. И не само това – в секса ще задоволи единствено и само собствените си нагони. Не сте стигнали кулминацията? Него това не го вълнува, той успя да получи това, което желае.

Мнителният

Той се съмнява в коректността на приятели, семейство, колеги, във вас, във всичко. Той е несигурен в себе си, но убеден че някои се опитва постоянно да му навреди по един или друг начин. В любовта не може да вярва на половинката си и често й устройва капани мислейки, че ще я хване в изневяра.

Свързани статии

Актьорът

Той е забавен, даже много. Неговата роля обаче е да се прави на много загрижен за вас и нуждите ви. В действителност цялата пиеса, която ще и изиграе е само купчина от празни думи.

Търсещият драма

Колко минути трая последната романтична среща между вас? Кратко бе, нали? Защото до себе си имате партньор, който постоянно търси драма. Било то с вас или да създаде конфликт на публично място и да застраши по някакъв начин авторитета и достойнството ви.

Коментирай