Интимно

Любовен хороскоп за 19-25 октомври 2015

Любовни трепети за Рибите

19.10.2015г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта в седмицата от 19 до 25 октомври ще има два полюса. Единият обещава много романтика, щастие, нови възможности. Другият конфликти, смирение и добре обмисляне на думи и решения. Какво ви очаква в сектора на любовта? Ето какво показва звездната карта.

Овен

Ако се намирате във връзка, през тази седмица е възможно да се чувствате така, сякаш не сте на една вълна с любимия човек. Комуникацията между вас ще бъде трудна. Постарайте се да спазвате добрия тон и да не бъдете дребнави. В случай, че нямате половинка до себе си, офис романтика може да развълнува сърцето ви. Стрували си да опитате? Да!

Телец

Романтиката ще липсва през първите дни от седмицата в живота на Телците. Но в петък Венера, която се намира в пети дом на удоволствията, ще направи прекрасен ъгъл към Плутон и Юпитер. Тогава ще сте благословени да споделите любовта си с някой специален.

Снимка: istock

Близнаци

За някои от обвързаните представители на зодията, предстоят решаващи за връзката дни. Възможно е това, което желаете на този етап, да не може да го получите. Също така, не са изключени и различия помежду ви, които застрашават мира във връзката ви. Не прибързвайте с решения или думи, за да не съжалявате на по-късен етап.

Рак

Ако през последните дни не сте се разбирали с любимия човек, сега е моментът да разговаряте и да възстановите топлината във вашата връзка. Най-накрая ще постигнете съгласие по важен въпрос. Също така, звездите ще ви помогнат да изразите любовта си свободно един към друг.

Коментирай