Всичко за зодиите

Как мастурбират различните зодиакални знаци?

Близнаците както винаги са нестандартни

21.10.2015г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За нея малко се говори, а ползите й са многобройни. Мастурбацията! Един акт на неимоверно удоволствие, който ни помага да намалим стреса, осигурява ни добър сън и настроение и най-вече – помага ни да преоткрием своята сексуалност. Добавете към това и астрологията и вижте как мастурбират различните зодиакални знаци.

Овен

Представителите на зодия Овен най-често прибягват до самозадоволяване, когато са напрегнати или в лошо настроение. Обикновено го правят в банята или в леглото и изобщо не биха се притеснили от спящия до тях партньор.

Телец

Телците обичат да мастурбират преди сън. Понякога се будят и от силно желание да се докосват до най-интимните си части. След кулминацията могат да спят дълбоко и продължително.

Близнаци

Близнаците както винаги са нестандартни, когато става въпрос за доставяне на удоволствие. Предпочитат взаимна мастурбация между тях и партньора им.

Снимка: istock

Рак

Представителите на тази зодия рядко мастурбират, но са в състояние да го правят по време на секс или след края на сексуалния акт.

Лъв

Докато повечето биха използвали лубриканти, докато се самозадоволяват, родените под знака на Лъва почти никога не ги прилагат. Това понякога може да има доста болезнени последствия, особено за господата.

Дева

Девите не проявяват кой знае какво въображение, когато мастурбират. За тях е важно да са се настанили удобно.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 8 години )
И аз и мъжа ми сме Лъв, ама не е боленено изобщо, а него тряба да го питам ..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
валентин ( преди 8 години )
ми аз съм овен и съм мн съгласен
отговор Сигнализирай за неуместен коментар