Интимно

Най-лошите моменти за започване на връзка

Не мислете, че в тези моменти ви трябва нова връзка!

22.10.2015г. / 16 50ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всеки иска да бъде обичан и всеки желае щастието в любовта да не го напуска. Животът обаче е суров и невинаги нещата стоят така.

Когато си помислите, че имате нужда от човек до себе си, разсъдете в каква ситуация и в какъв етап от живота си се намирате. Има някои моменти, в които последното нещо, което ви трябва е нова връзка!

Току-що сте скъсали с гаджето си

Тъкмо сте се освободили от тежестта на една връзка и искате да започнете нова?! Поживейте си, осмислете приоритетите си, насладете се на времето само за себе си! Последното нещо, което ви трябва точно след раздяла е нова връзка!

Пътувате, за да притъпите мъката

Ако скоро сте приключили болезнено последната си връзка и сте на пътешествие, за да се отърсите от негативните емоции, не търсете нова връзка. Дори в момента да си мислите, че това е добър начин за зачеркване на старата болка – не е!

Запазете сърцето си за себе си за известно време. Когато е напълно укрепнало го дайте на някой друг, който наистина го заслужава!

По средата на кариерното си развитие

Ако изграждате кариерата си и сте ангажирани през цялото време, напълно възможно е да изпитвате известна празнота в емоционалното си състояние. Но връзка не ви е нужна в такъв момент, освен ако вече не сте в такава.

За да обърнете достатъчно внимание на един човек се изискват доста време и усилия. Ако сте отдадени на кариерата си в този момент, надали бихте могли да дарите някого с тази чест. Затова всичко с времето си!

Снимка: iStock

Много сте самотни

Когато се чувстваме самотни сме склонни да правим повече грешки, защото в тези моменти ни се иска да има просто някой до нас, независимо кой. Ако в момента изпитвате такива разнежени чувства, не бързайте да се обвързвате, защото има голям риск да направите грешка.

Децата ви се нуждаят от бащин авторитет

Може би от всички грешни моменти да започнете връзка, това е най-лошата причина да го направите.

Любовта е между двама души. Преди всичко трябва да се чувствате добре с човека, с когото сте. Ако това е така, то ще се отрази и върху децата. Когато те виждат майка си щастлива и обичана е по-лесно да приемат вашия партньор като бащина фигура.

Ако обаче започнете връзка с мъж, просто за да има мъжко присъствие в дома, това не е добър вариант.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
wtf ( преди 8 години )
това е ако не е Луна, или някое лудо нейно подобие .......
отговор Сигнализирай за неуместен коментар