Интимно

Начини на скъсване, които дават ценни уроци

Всяка жена трябва да си вземе поука, ако я зарежат по тези начини

12.12.2015г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Грешките ни учат. Нараняването от близки и любими хора боли много, но то заедно с грешките ни учи да сме по-силни, да мислим преди да действаме и най-вече ни учи, че невинаги играта е по правилата.

Почти всеки е бил зарязван по ужасен начин. Но за да си вземем поука не трябва да съжаляваме, че са ни зарязали по този начин.

Кои са начините на зарязване от гаджето, за които не трябва да съжаляваме, а да си вземем поука от тях?

Чрез текстово съобщение

SMS, съобщение във Фейсбук или Скайп – няма значение къде точно е изпратено, важното е, че е ужасно тъпо!

Не трябва да се чувствате зле от този факт. Зарязването със съобщение говори, че този човек не заслужава да роните сълзи за него. Това да ви е за урок, защото по реакцията на прекратяването на отношенията си личи какви са били нагласите на този човек към връзката му – крайно повърхностни.

Предложение за приятелство

„Да си останем приятели?“ Какво, по дяволите, значи това? Не съществува такова нещо като най-добри приятели след интимност и раздяла. Дори да се случи, то е рядко и е изключение. Но всяко момиче трябва да премине през това, за да разбере, че приятелство се гради по друг начин, а не чрез поименното му назоваване като такова.

„Нещата не вървят точно сега“

Чували ли сте този израз? Това е елегантен начин да кажеш на някого, че не го харесваш и не искаш да си губиш времето с него. Не се обиждайте и не го приемайте лично. Преглътнете глупавата фраза и карайте напред. Най-добре добавете и отговор: „Ти просто не си за мен!“ Ще се почувствате много по-добре.

Бързото „чао“

Без много обяснения, просто едно голо „чао“. Няма как да не научите този урок. Той е много съществен, защото е показателен за това как да разпознаете мъжа страхливец. Онзи, който не смее да се изправи пред гаджето или половинката си и да й признае точните причини за намеренията си.

Преждевременния край

Случвало ли ви се е да скъсат с вас без дори да има сигнали за това? Случва се и то доста често. Скъсването идва като буреносен облак, който не само няма обяснение, но няма и никакъв смисъл.

Това показва колко неискрен е бил човекът до вас. Карал ви е да си мислите, че всичко върви по мед и масло, а в изненадващ момент ви забива нож в гърба. Това също трябва да ви е за урок да не се доверявате напълно на някого, най-вече ако не го познавате достатъчно добре.

Бавното линеене

Много типично – някои хора оставят връзката да се „изсмуче“, „пресуши“ и „самоизяде“ докрай. Така е много по-лесно да подтикнеш другия да поиска прекратяване на връзката. Отново белег на слабост, липса на позиция и най-вече губене на време.

Ако забележите подобни сигнали и липса на мотивация у другия – прекратете колкото се може по-бързо. Не губете време, защото истинската любов може да ви чака някъде там, а вие да стоите в абсолютна дупка с някой, който не го заслужава.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Поуката е: така късат *** парчета. Страхливи недодялани п*ендели, които нямат смелост да погледнат в очите човека, на който са се мазнили до вчера.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар