Интимно

Любовен хороскоп за 14-20 декември 2015

Очаквайте романтика и нови вълнения

14.12.2015г. / 16 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица Венера и Плутон ще помогнат събитията в любовта да се случват така, както трябва. Въпреки романтиката и вълшебните моменти, добре е да внимавате с комуникацията в почивните дни. Това важи за всички представители на зодиака. Какво още да очаквате в любовта? Вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ще бъде една голяма седмица за вас и половинката ви. Възможно е да направите инвестиция, която да засяга вашето бъдеще. Обединяването на финансови ресурси и споделянето на плановете, ще ви накара да се чувствате наистина силна двойка.

Телец

Обвързаните представители на зодията имат голям потенциал да постигнат нещо наистина красиво във връзката си. Венера се намира във вашия сектор на партньорството и този четвъртък ще се свърже към Плутон. Това ще спомогне за подобряването на духовната връзка с партньора. Може да помислите за тантрически практики, особено в секса.

Снимка: istock

Близнаци

През последните дни нова офис тръпка е развълнувала сърцето на Близнаците. Обвързаните трябва внимателно да обмислят тази авантюра. Тези от вас, които са самотни в любовта, сякаш се чувстват леко объркани. Възможно е сърцето ви да копнее не само за един обект на вашите желания. Така ли е?

Рак

Родените под знака на Рака със сигурност могат да очакват една вълнуваща седмица в любовта. Възползвайте се от красивата връзка този четвъртък между Венера и Плутон. Планетата на любовта се намира в пети дом на романтиката, а Плутон е във вашия сектор на партньорството. Очаквайте укрепване на връзката ви, но бъдете внимателни с комуникацията.

Коментирай
3 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Sled tezi pisania nishto poveche nemoje da se pishe ! BRAVO !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар