Интимно

Празнични секс игри

Бъдете продавачката на сладки лакомства

01.01.2016г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Празниците винаги са пълни с изненади. Едни от най-приятните са тези, които получаваме от любимия човек, особено когато те са еротични. Магията на любовта ви кани на тези празници да опитате следващите секс игри, с които да разпалите страстта във връзката. Вижте ги и нека въображението ви води.

Продавачката на сладки лакомства

Празниците винаги са богати на сладки лакомства като пайове, пудинги, захарни бастунчета, шоколадови бонбони и какво ли още не. Всички ваши любими сладости могат да бъдат част от секс ролева игра, в която вие да бъдете продавачката на сладкиши, а партньорът ви да бъде ваш клиент.

Еротичните игри с храна са безброй много и вълнуващи. Така например вземете шоколад или сметана и нека всеки от вас да намаже другия. След това, за да вкусвате от тях в синхрон заемете поза „69“.

Какво е това?

Една възбуждаща игра, която може да продължи толкова, колкото искате с партньора ви. Вземете фина дантела или лек копринен шал. След това единият от двама ви трябва да завърже очите на другия. Единият партньор ляга удобно на спалнята. Другия започва да докосва тялото му с различни предмети. Идеята на играта е да се разгадаят предметите.

Скрити желания

Нека всеки партньор напише на малки листчета своите тайни сексуални желания, които до този момент не са били осъществени с настоящия партньор. Сложете ги в две купи. След това изтеглете едно листче от тези на вашата половинка и го прочетете.

Обсъдете какво може да се направи по въпроса и след това е ред на другия да изтегли от желанията на партньора. След като свършите с тегленията, преминете към най-приятната част.

Еротични подаръци

Сексът е разнообразие. Ето защо всеки детайл е важен. Ако обичате с партньора да разнообразявате сексуалната игра, направете малки изненади под формата на подаръчета, които да включите в празничното коледно приключение. Това може да е нова секс играчка, ароматно масло за тантрически масаж, лубрикант, кутия бонбони, книга за Кама Сутра и други.

След това направете една бърза игра в която всеки трябва да задава въпроси на другия за сексуалността му. При верен отговор всеки дава на половинката си еротичен подарък, който трябва да влезе веднага в употреба.

Свързани статии

Празничен календар със секс пози

Изненадайте половинката си като вземете един календар и нарисувате или напишете името на секс поза върху всеки ден от  година. За да бъде още по-интересна играта и да има продължение, заедно може да планирате част от секс позите за новата година и да ги отбележите на календара.

Тъй като празниците са няколко дни подред, всеки ден ще бъде различно еротичен за вас. Следвайте календара!

Снимка: istock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
Ние с моята Цветанка не ползваме позата 69 а 96 и па ни е убаво
отговор Сигнализирай за неуместен коментар