Интимно

Как да се справите с голям пенис?

За дамите, които изпитват дискомфорт от големия размер

22.12.2015г. / 17 01ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Големият пенис е високо ценен от много жени. За мъжете е ясно, че се гордеят с притежанието на атрибут със завидна големина. Но големият пенис за немалко жени се оказва нелека задача за справяне.

Повечето мъже в световен мащаб притежават среден размер на пениса между 10 и 14 см. Според специалистите сексолози този размер може да поеме всяка вагина. Но не всяка вагина може да се справи с извънгабаритно мъжко достойнство.

По време на секс могат да се появяват болки, неразположение, дори вагинални разкъсвания.

Но не се плашете, дами – има начин да го поемете безаварийно! Не бързайте да се отказвате от „голямата хапка“, защото има начини да направите секса с надарен мъж истинско удоволствие! Ето как:

Намалете темпото

Ако партньорът ви е с извънредно голямо достойнство, накарайте го да намали темпото. Забавете възможно най-много преди да преминете към любовната игра.

Любовната игра

Удължете максимално любовната игра. Това ще ви помогне хем да го изтощите предварително, хем да се възбудите максимално. Това ще ви осигури максимално овлажняване, което намалява триенето, съответно и неразположението по време на секс.

Използвайте повече лубрикант

Ако естественото овлажняване не е достатъчно, използвайте повече лубрикант. Не забравяйте да използвате лубрикант на водна основа, за да се предпазите от вагинални проблеми след това.


Снимка: iStock

Поведете парада

Вземете инициативата в свои ръце. Важно е вие да определяте ритъма и начина на протичане на любовната игра. Опознайте добре собственото си тяло, след това неговото. Така ще можете да прецените докъде може да стигнете.

За да сте сигурни, че няма да изпитате неудобство при поемането на пениса, винаги започвайте много, много бавно.

Опитайте странична секс поза

Страничните пози са много подходящи за секс с партньор с голям пенис, защото намаляват възможността за дълбоко проникване, от което би могло да ви заболи. При тези пози жената има възможността да контролира случващото се в нейното тяло.

Поза ездачка

Другата секс поза, подходяща за поемане на големи размери е ездачката. При нея жената отново има контрол над сексуалната игра, темпото и дълбочината на проникване. Управлявайте големия лост по свой начин и ще получите най-доброто преживяване.

Свързани статии

Изправени секс пози

Секс позите в изправено положение също са изключително подходящи. Мъж с малък пенис не би могъл да се справи с тях, защото възможността за проникване се ограничава, когато и двамата партньори са прави. Ъгълът на проникване се изменя и само най-надарените могат да се справят качествено.

Това е добре за вас, защото отново ще получите необходимата наслада без да рискувате да ви заболи. Развихрете се, накарайте го да ви прилепи до стената и действайте!

В никакъв случай не правете кучешката поза!

Кучешката поза е сред позите с възможност за най-дълбоко проникване. Освен това ъгълът на проникване е малко видоизменен, което по принцип предполага напрежение във вагината. Големият пенис може да достигне шийката на матката при това положение, което при тласъците може да доведе до по-силна болка.

Коментирай