Интимно

Най-грубите грешки след секс

Хората се замислят за грешките по време на секс, но не и за тези след него

15.01.2016г. / 13 50ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато мислим за секс, го правим преди преживяването да се случи. По време на секс мислим за това как да си доставим удоволствие и как да накараме партньора си да изпита онова, което искрено искаме да му дарим – върховната наслада.

Но какво се случва след секс? Много хора не се замислят за това какво правят след това, защото го правят подсъзнателно. Но вярвате или не, след секс можем да допуснем немалко грешки. Кои са най-често срещаните от тях?

Заспивате моментално

Вярно е, че срещу съня човек е почти безсилен, но да заспите минути след като сте приключили си е направо обидно за партньора. Да не говорим, че при някои се случва още докато не са свършили.

Тичате към банята веднага след секс

Какво – да не би да сте се изцапали с нещо гадно? Не правете това, поне не и веднага след като приключите с ласките. Какво би си помислил партньорът ви, как би се почувствал, ако види как моментално искате да измиете неговото присъствие от кожата си?

Бързането към душа е една от най-големите грешки след секс, която може да накара партньора ви да се откаже от секса с вас.

Веднага се обаждате на приятелка

Да не би да й разкажете за преживяването си? Ако възнамерявате да направите това, по-добре не поглеждайте обратно към гаджето си, защото вероятно ще му видите гърба.

Бихте ли се зарадвали, ако видите как той хваща телефона и звъни на всичките си приятели да се похвали и да разкаже пикантни подробности? Не, разбира се! На никого не би му станало приятно.


Изстрелвате се за работа

Ако правите така, вероятно изглежда сякаш сте с човека само заради секса. Когато приключите с него се залавяте за вашите си работи. Отстрани погледната тази реакция говори, че човекът, с когото сте, е просто една играчка за вас и че не му отдавате особено значение.

Признайте си, че е така. Ако беше иначе, вероятно нямаше да реагирате по този начин.

Отивате да спите на дивана

Някои хора не осъзнават колко ужасно и пагубно е това за връзката им. Представете си – правите секс в спалнята или на някое друго място в жилището. След това на гаджето ви му се иска да се гушкате известно време или просто да заспите един до друг.

На вас обаче не ви се прави нито едното от двете, затова отивате в хола да погледате телевизия. Познайте отведнъж как се чувства половинката ви след тази груба грешка, която допускате с чувствата му!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Баня ( преди 8 години )
Че защо пък да не се измия??? Или искате цялото ми лице, гръб да са в ***???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар