Интимно

Как да включите течния шоколад в секс забавленията?

Направете го част от любовната игра

29.01.2016г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Със сигурност едно от любимите ви лакомства е течният шоколад. Представете си, че сте облечени в най-предизвикателното си бельо, седнали сте срещу половинката си и опитвате ли опитвате с пръсти от бурканчето с шоколад. Никой мъж няма да устои на тази гледка. За да бъде моментът още по-вълнуващ, споделяме няколко идеи за това как да включите шоколада в секс забавленията.

Направете го част от любовната игра

Секс ролевите игри са важна част от сексуалния живот. Измислете си такава игра, в която единият партньор да доминира над другия. Може би ще поставите някаква сексуална задача или ще поискате той или тя да изпълни ваша сексуална фантазия. Нека течният шоколад бъде вашата така желана награда, с която да зарадвате половинката си.

Намажете се с него

Искате ли буквално да бъдете изядени и всяка хапка, която партньорът опитва от вас да бъде все по-възбуждаща от предишната? Тогава се намажете с течен шоколад. Количеството трябва да бъде малко, колкото да провокира още по-голям интерес и желание в партньора.

Намажете зърната си, тук-там шията, пубиса, но внимавайте да не попадне от сладкото лакомство във влагалището ви. Ако искате да изненадате приятно половинката си, когато сте там долу и го задоволявате орално, намажете малка част от пениса му с шоколад. Това наистина ще му достави удоволствие.

Използвайте го като масажно масло

Сменете масажното масло с течен шоколад. Редувайте се в масажа и облизването на шоколада от телата ви. Със сигурност ще лепнете, но след това може да си вземете приятна вана или душ и там да продължите да правите любовната игра между вас още по-вълнуваща.

Направете си шоколадов сандвич

По време на секс губим много енергия и някоя друга калория. Какво ще кажете за филийка, намазана обилно с любимия ви течен шоколад.

Свързани статии

Направете презареждащи сандвичи за вас и любимия. Те ще ви дадат енергия за още забавления в спалнята.

Намери шоколада

Играйте тази забавна игра, в която редувайки се, трябва да намерите шоколада по тялото на половинката си. Нека партньорът ви да бъде със завързани очи. Вие намажете малко количество шоколад върху себе си. Сега той има за задача да обходи с устни голото ви тяло и да намери и оближе шоколада. След това е ваш ред.

Снимки: istock

Коментирай