Интимно

Любовен хороскоп за 8-14 февруари 2016

Красива любовна седмица

08.02.2016г. / 17 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Красивата Луна във вашия сектор на партньорствата, ще ви даде възможността да посеете нови семена във връзката с любимия човек. Ако се намирате в сериозна връзка, с половинката ще се сближите още повече на духовно ниво. За тези от вас, които са необвързани, периодът може да помогне за това, да срещнете някой изключителен човек. Бъдете отворени към новата любов

Дева

Вашият любовен живот ще се подобри благодарение на Венера. Не забравяйте да се възползвате максимално от всяка възможност на ново запознанство или да очаровате половинката си. В сряда ще имате възможността да се радвате на най-доброто в любовта, което Венера може да ви предложи. 

Снимка: istock

Везни

Луната ще ви предложи много възможности в любовта. За тези от вас, които са самотни, тази седмица се отварят вратите на новите любовни предизвикателства, срещи и запознанства. Обърнете внимание на личност, която не е ваш тип. Може да се окаже, че именно от това имате нужда. Купидон е насочил своите любовни стрели към вас. 

Скорпион

Ключът към любовния ви живот тази седмица е да увеличите социалните контакти. Ваш близък приятел може да ви срещне с идеалния партньор. Перспективите за щастие в любовен план са добри. Също така има шанс на някакво празненство или парти, да срещнете някой специален. 

Коментирай