Интимно

Любовен хороскоп за 8-14 февруари 2016

Красива любовна седмица

08.02.2016г. / 17 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Обвързаните Стрелци ще се радват на подкрепата на любимия човек. Той или тя, ще се гордее  с вашите постижения и ще ви насърчи да продължите с плановете си. В сряда ви очаква щастливо събитие, на което трябва да обърнете внимание. Свети Валентин ще бъде наистина магически. 

Козирог

Венера ще продължи да пътува през вашия знак до 16-ти февруари. Това означава, че засега имате космическата подкрепа на звездите да привлечете към себе си нова любов. Ако вече се намирате в сериозна връзка, отношенията с половинката ви, ще станат още по-силни. Обърнете внимание на сряда, когато Венера и Юпитер ще бъдат в красив ъгъл. Възможно е любовната ви връзка да достигне до нови висоти. 

Водолей

Ново любовно начало, очаква някои от представителите на зодия Водолей. Напълно  възможно е да срещнете нова любов в следващите няколко седмици.

Свързани статии

Бъдете отворени. Ако сте обвързани, вие и вашата половинка ще искате да се отделите в романтична обстановка. 

Риби

Вие и вашият партньор ще имате хубава седмица. Ще бъдете домакини на приятно събитие, което ще ви осигури много приятни емоции. Свети Валентин ще бъде специален за вас, а за необвързаните може да открие нова възможност в любовта. Излезте и се забавлявайте!

Коментирай