Интимно

5 пози за вълнуващ анален секс

Поза „Висок стол“

19.02.2016г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато искате да запазите сексуалния си живот горещ е добре да експериментирате по-често. Правете го на различни места, добавете секс играчки, шоколад, тантрически техники и разнообразете секс позите. Ако сте от тези двойки, в които и двамата партньори изпитват удоволствие от аналния секс, пробвайте следващите вълнуващи секс пози.

Поза „Висок стол“

Високият стол е чудесен за вашите анални забавления. Ако все още не сте опитвали да правите секс на него, това е добра възможност да разнообразите секс позите с партньора ви. Всичко, което ви трябва е висок стол. Седнете на обратно, ръцете подпрете на облегалката или стената/кухненския плот.

Дупето трябва леко да стърчи извън стола. Междувременно партньорът ви е изправен или леко приклекнал в зависимост от височината на стола. След това се оставете на бавните и чувствени движения.

Поза „Помпа“

Тази секс поза е малко по-различна от повечето, които вероятно сте пробвали. За нея се изисква повече издръжливост на бедрата ви, затова не е много подходяща за продължителен сексуален акт, но е идеална за начало.

Стъпете на дивана/креслото с гръб към партньора. Задръжте се с ръце, леко приклекнете и изтеглете дупето назад. Партньорът минава плътно зад гърба ви и придържайки ви за ханша прониква. В тази секс поза може и двамата да извършвате тласъци и да определяте темпото на проникване.

Поза „Швейцарска топка“

Ако имате у дома от онези големи и меки топки за гимнастика, знайте, че те са идеални за анален секс. Това е нещо, което не сте опитвали никога досега. Легнете по корем на топката. Партньорът ви трябва да приклекне и да обгърне вашите крака с неговите.

Проникването е дълбоко, но в тази поза ще ви бъде трудно дълго време да задържите равновесие и баланс. Въпреки това е вълнуващо да започнете или завършите с нея половия акт.

Поза „Жокей“

Една секс поза, която е идеална за онези моменти, в които искате да дадете на партньора ви пълна власт по време на секс, а на него със сигурност ще му хареса. Легнете по корем на спалнята и поставете мека възглавница под чатала си, за да промените леко ъгъла на проникване.

Свързани статии

Партньорът ви е застанал на колене, като същевременно ви е прегърнал с бедрата си. Той има пълния контрол над вас, а вие трябва да се оставите само на неговите движения, които винаги могат да бъдат изненадващи.

Поза „Полюси“

Секс поза „Полюси“ много напомня за „Обратни лъжички“. Легнете удобно на спалнята заедно с партньора. Вашите крака трябва да сочат към неговата глава и обратно. Тази секс поза е идеална за тези от вас, които имат фетиш към крака. Също така е идеална за онези мързеливи сутрини, в които искате повече удоволствие, но по-малко движение.

Снимка: istock

Коментирай
9 rate up comment 3 rate down comment
Бонбон ( преди 8 години )
До master888: Не е вярно. Правя *** секс вече 7 години, по 3-4 пъти месечно и винаги стигам до оргазъм, който е по-силен от клиторния.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 17 rate down comment
master888 ( преди 8 години )
analnia sex e za maje samo.nito edna jena ne izpitva udovolstvie ot tova.no iska da zaradva partnora si.posledstviata idvat na starini kogato razhlabenia svinkter izpuska guano.sorry.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар