Интимно

Нелепи правила, които пречат да срещнете любовта

Не им се доверявайте - бъдете спонтанни и искрени!

22.03.2016г. / 16 27ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Искате да срещнете любовта? Кой не иска! Само че има много неща, които ни спират да бъдем себе си, да се отпуснем и да я привлечем по естествен път. Вярваме на стереотипи, играем роли, за да изглеждаме по-интересни, за да привлечем мъжкото внимание.

Момичетата, пък и порасналите жени, са свикнали да следват правила, чрез които да пленят един мъж. Истината е, че тези измислени правила само ви пречат да се влюбите и да бъдете обичани.

Кои са грешните правила, които ви пречат да срещнете любовта?

„Никога не се обаждай първа!“

Колкото по-рано се свържете с обекта на желанията си, толкова по-добре. Ако и двамата сте усетили тръпка, защо трябва да се правите на ударени и да чакате другият да направи първата стъпка. Оставете се на течението. Не мислете много и действайте!

„Наказвай го с лишаване от секс, когато те вбеси!“

Сексът след скандал е най-възбуждащото нещо на света и вие се лишавате от него, само за да му го върнете?! По-добре забравете тези предразсъдъци и се впуснете в страстно сдобряване!

„Игнорирай обажданията му!“

Вероятно би било закачливо, ако го направите веднъж. Но ако тенденциозно се правите, че не чувате телефона, рискувате той просто да се откаже. Принцовете от приказките, които преследват на кон своята принцеса чак до края на света не съществуват, нали знаете?

„Определяй му вечерен час“

Колкото и да го ревнувате, колкото и да ви е страх от приятелките в компанията или от това, че може да направи нещо във ваше отсъствие, не му определяйте вечерен час!

Ако искате да ви възприема като своя любима и незаменима, не се дръжте като негова майка или като някоя луда ревнивка, която е болна на тази тема. За мъжете е важно да им се има доверие. Когато го изгубят безвъзвратно, разбира се, можете да им покажете вратата.

Но не го правете без повод, пагубно е за връзката.

Свързани статии

„Каквото повикало, такова се обадило!“

Вярна поговорка, но тя не важи в любовта. Дори напротив! Тази максима е способна да унищожи една връзка.

Представете си, че го хванете в изневяра – трябва ли и вие да му изневерите, за да сте квит? Ще се почувствате ли по-добре, ако го направите и нарочно му кажете? Помислете си отново докъде би го докарала вашата връзка, ако я базирате на подобен род отношения.

Не спазвайте тези погрешни съвети и ще откриете любовта! За тези, които вече я имат, но не я оценяват важи същото!

Снимки: iStock

Коментирай