Интимно

Митове за сексуалните желания на мъжете

Кое е вярно и кое не?

31.03.2016г. / 17 24ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има много митове по отношение на това какво мъжете искат от жените в секса. Представите често биват объркани и на мъжете им се лепят уж важащи за всички тях етикети, които обаче нямат нищо общо с реалността.

Провокирани от определен тип мъже, провокирани от собствените си преживявания или преживяванията на близки приятелки, жените често дамгосват мъжете като вярват в митове за тях, които обаче не са верни. Кои са те?

„Мъжете се плашат от жени, които са имали много сексуални партньори“

Това не е вярно, според повечето мъже. Онова, което истински ги плаши е говоренето за този факт. Ако жената се хвали с големия си опит и подробно обяснява за това как се е сдобила с него, вмъквайки имената на мъжете, с които е спала – това плаши мъжете повече и ги кара да си поставят разни въпроси.

„Мъжете очакват жените да са сексуални като тях“

Абсолютен мит е, че всеки мъж иска да спи с жената на първата среща. Вероятно да, ако в момента търси нещо мимолетно, колкото да удовлетвори плътските си желания.

Но всеки нормален мъж, който търси дълготрайна и пълноценна връзка ще бъде готов да ви ухажва и изчака, колкото е необходимо, за да изградите отношенията, които една здрава връзка би трябвало да има.

„Мъжете искат напълно сексуално разкрепостени жени“

Това също не е вярно. Не мислете, че всички мъже искат секс тигрица, която да конкурира порно актрисите в живота.

Повечето мъже просто търсят партньор, който да споделя сексуалните им желания и интереси. Жена, която да е готова да изживява фантазиите си, както своите, така и на партньора си. Разбира се, не е задължително тези фантазии винаги да са някакво табу. Не мислете, че у всеки мъж се крие извратеняк, защото това не е вярно.

Последното нещо, което повечето мъже искат е да карат една жена да прави неща против волята си или неща, които не харесва. Сексуалните вкусове са много и е важно просто да откриеш човека, който споделя твоите вкусове.

„Мъжете губят интерес, ако една жена ги кара да чакат твърде много“

Този мит е едновременно верен и неверен. Всичко зависи от индивидуалността на мъжа. Зависи от възрастта му, от опита, от очакванията от свалката, от това какво търси в момента. Един истински влюбен и хлътнал мъж няма да се откаже толкова лесно от своята любима, независимо дали го кара да чака или не.

От друга страна, прекаленото чакане би обезкуражило почти всеки, така че е важно да поддържате интереса му, докато дойде моментът, в който ще сте готови за следващата крачка.

Свързани статии

„Сексът за една нощ никога не води до щастлив край“

Повечето мъже не си фантазират, че ще открият и ще се оженят за точната жена веднага след като са спали с нея. Доста жени се поддават на тези мечти. Фантазиите за Перфектния мъж взимат връх над реалността и затова идват и разочарованията.

При мъжете е по-различно. Няма значение дали сте спали с тях на първата среща, дали сте правили секс само за една нощ или сте го накарали да чака – ако мъжът не е готов за дълготрайна връзка, той няма да направи важната крачка.

И обратното – ако мъжът е готов за нещо сериозно, той би го потърсил при вас, независимо дали сте спали инцидентно или се срещате.

Снимки: istock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Петър ( преди 8 години )
До ...Обясни по-подробно, защото преди време беше писала подобно нещо, но явно няма никакво развитие. Какво има да се чака? и защо чакаш а не взимаш решение? Докога ще чакаш и защо чакаш? Какъв е твоя случай?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар