Интимно

Най-задоволените двойки правят това!

Кои са тайните на най-щастливите сред щастливите двойки?

30.03.2016г. / 17 48ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мислите, че сте наказани да попадате винаги на лоши мъже? Връзките ви са неуспешни, а вие отдавате всичко на лошата орисия?

Колкото и да не ви се вярва, има неща, които и двамата партньори трябва да правят, за да бъде връзката им най-успешна сред успешните. И изобщо не е невъзможно – просто се изисква повече желание, отдаденост и целенасочено уважение към другия.

За да вземете пример от най-задоволените всячески двойки, вижте какво правят те всеки ден!

Те никога не спят далече един от друг

И под далече не се има предвид в различни стаи или дори помещения. Супер щастливите двойки не се отделят на по-голямо от няколко сантиметра разстояние. Близостта в леглото е невероятно важна. Дори да не правите секс е важно да спите на близко разстояние, за да чувствате партньора си, да усещате дъха му, да поемате от топлината на тялото му. Психически това заздравява връзката.

Те правят прости жестове на нежност

Няма значение колко скъпи бижута, пари, коли и почивки на екзотични дестинации ще ви подари любимият човек, ако най-важното нещо в една връзка го няма – уважението.

Уважението и нежността са двата най-съществени фундамента, върху които се градят отношенията.

Изследванията показват, че ако няма уважение и нежност във връзката, тя далеч не е пълноценна.

Те правят секс поне веднъж в седмицата

Не е необходимо да го правите всеки ден, ако нямате желание. Но ако чакате прекалено много, близостта страда все повече. Изследователите са установили, че истински щастливите двойки правят секс поне веднъж в седмицата и това е достатъчно, за да се чувстват хармонично във връзката.

Те излизат от коловоза на ежедневието

Колкото и добре да се чувствате във връзката, коловозът и сивото еднообразно ежедневие са способни да убият любовта. Щастливите двойки винаги се стремят да разнообразят ежедневието си, особено ако живеят от много време заедно.

Дори не е нужно да правите нещо кой знае колко авантюристично. Достатъчно е само да правите нещо различно всеки ден, за да се чувствате добре заедно.

Те си дават поводи за съмнение

Прекалената сигурност никога не е добра опция. Ако си твърде сигурен в партньора си, интересът може да стихне. Щастливите и предоволни от връзката си двойки винаги си дават леки поводи за ревност, без разбира се тя да е патологична и деградивна. Лек привкус на съмнение винаги дава аромат и пикантност на връзката.

Свързани статии

Те взимат душ заедно

Спомнете си откога не сте го правили! Изобщо, правили ли сте го някога?

Много двойки не са се впускали в такива интимности и са направили голяма грешка. Според някои изследвания, къпането заедно подобрява връзката, сексуалните отношения и задълбочава интимността.

Те си правят комплименти

Най-щастливите от щастливите двойки не пропускат да си направят комплимент. Да знаеш, че имаш одобрението на партньора си е най-голямата награда. Това те приобщава и те кара да се отдадеш още по-качествено.

Снимки: istock

Коментирай